13 Eylül 2021

raised by wolves s01e10:

 The Beginning

--- spoiler ---

.bokunu çıkaracakları belliydi. kadının içinden yılan çıktı abi! insanlığın geleceği falan dediler kandırdılar bizi. yaratık filminden çıkan tipe benziyor, adamın ağızdan çıkma gibi bir huyu var. zaten bu nasıl doğum yapacak derken tersinden çıktı. yani ilginç ama çok abartı.

.esas görevleri insanlar mı değil mi? topluluk kuracaklardı? allahsızlardı ne oldu? şimdi sol bunları kandırdı mı? sol dediğimiz yılan tanrısı mı? stargate dizisindeki goul muydu neydi? onlara benziyor ama bu uçabiliyor, ejderha gibi bir şey olacak. 

.kehanet falan bekleyip şeytanla karşılaşmak biraz üzücü oldu. tabii anne ve baba kendini feda edip çukura daldılar, o da gezegenin içinden geçip diğer tarafından çıktı. bu nasıl fantezi arkadaş? hangi araç o basınca dayanıp kurtulabilir? basınç sıcaklık falan filan derken hepsi fantastik oldu.

.paul denen velet sol'un sesini gerçekten duyuyormuş. sol kimdir nedir bilemiyoruz ama gerçek bilgileri iletebiliyor. verdiği bilgilerle annesinin gerçek annesi olmadığını öğrenip silahla vurdu, ölür mü kalır mı bilmiyorum ama ikinci sezona ne olur bakalım.

.gezegende eskiden insanlar varmış. tersine evrim geçirmişler, yani gördükleri, avladıkları yaratıklar insanmış, onları bir güzel yiyorlardı. söylemeyelim üzülürler diyor. arkalarında dolanan tip de son kalan insansı mıydı neydi? anneyi çukura atacakken öldürdü. çukura düşen kız falan sandım ama o hikayeye girmediler.

.marcus ayrıca kafayı yedi, yutturduğu şey gözler değil miydi? ölmedi ama kafa güzel şekilde dolaştı. o arada da başka bir gemi gelmiş gezegene, gelen giden bol yani. artık ne yapacak belli değil, zaten abartı kafayı yemişti, şimdi bir de bu gelenler olacak. bakalım ikinci sezona hatırlar mıyım? ne arar izlerim artık hikaye burada bitti diyelim. yılanlarla falan geçecek yoksa hikayesi.

--- spoiler ---