12 Eylül 2021

raised by wolves s01e06:

 Lost Paradise

--- spoiler ---

.olmadı, yapamadılar. allah'ın androidi gidip yaratıcısına aşık olmuş. sonra virüs bulaştırdın falan filan diyor ama sevişmeyi ihmal etmiyor. zaten güvenlik sorunu olduğu belliydi, geride kalanlar olduğu biliniyordu. kendini korumaya almadan böyle bir iş yapması saçmaydı.

.ayrıca anılarını kendileri oynatamıyor mu? neden alete bağlanmak zorundaydı? onu da açıklamadılar, belki simülasyonda özel bir şey vardı, hatıraları biri çizmiş dedi ama kim ne yaptı? onu da anlamadık, saçma oldu.

.üzücü yanı baba'yı harcadılar. anne salağı bu işlere girince adam tek başına savaşmaya çalıştı ama tabii olmadı. zaten çocuklardan büyük olan iki saniyede sattı. campion salağı da öyle diyor, zaten baştan sona karın ağrısı bir tip oldu. velet karakterlere gel de uyuz olma. ilk diğer elemanı kıskandı, sonra ortalarda öyle dolandı.

.veledi, anası babası kurtarmaya gelince taraf değiştirmesi normal ama yine de anne'nin bu kadar çabuk alt edilmesi saçma oldu. tam öldürecekken sol öldürme dedi. sesi nerden duyuyoruz bilmiyoruz ama nedense öldürme dedi, neden peki? anne hayatta kalınca ne olacak? gözler olmayınca tehdit olmayacak mı? mevzu nedir?

.aslında plan fena değildi, tam işe yaramıyor derken bir şekilde hallettiler ama şimdi ekvatorlara gidip rahat rahat yaşayacaklarını mı sanıyorlar? o da çok saçma. yabancı bir gezegende kim bilir ne kadar yaratık var bunlar birbirlerini yiyor. üstelik hepsi allahsız, niye iki saniye konuşmuyorlar onu da anlamıyorum.

--- spoiler ---