12 Eylül 2021

raised by wolves s01e04:

 Nature's Course

--- spoiler ---

.diğer bölümlerden daha iyidi. olaylar gelişiyor. muhabbetler de sıkıntılı olsa da güzel. hepimiz vejetaryen olalım istiyorlar. ölecekken diğer canlıyı öldürür müsün? zaten o canlı haşere gibiydi, geldi bunlara zarar vermeye, bağladılar ettiler derken öldürüp rahatlatmadılar. 

.hamile kız, açlıktan gitti öldürdü, sonra da yavrusu varmış diye kafayı yedi. ulan açlıktan öleceksin, ineklerin de yavrusu oluyor, dünyada hiç kesmediniz mi? bunu dramatize etmişler. android gözünden aslında ilginç olmuş, izlemesi güzeldi.

.anne diğer tarafta ne yapıyor, neden simülasyona girdi onu anlamadım. bunları yalnız da bıraktı, baba hayal görmeye başladı, iyice kafayı yiyecekler bunlara bile dokunuyor olay.

.diğer tarafta olaylar karıştı. marcus sesler duymaya başlıyorum falan dedi. bir yapı buldular, gezegene gelen ilk arkadaş bunlar değilmiş herhalde. değişik bir taş, sıcaklık yayıyor ama girişi yok. sol bunları test ediyormuş.

.inançları abartı, kardinali araplar gibi sırtlarında taşımaları da komik aslında ama bunca şeye rağmen bunu sürdürüyorlardı. sonunda adamı öldürdü. neyse ki bu tiplerin başkası olduğunu anlayabilen biri çıktı. aslında diğerlerinin de anlaması gerek ama abartmışlar işte.

.taş neden ısındı, neden ateş aldılar? patlatıp patlatamayacaklarını mı görmek istedi? marcus neyin sesini duydu bunları bilemiyoruz.

.bölüm başında da veledi düşerken kurtaran anne tam bir süper kahramandı. biraz rahatlık geldi karıya her türlü gücü var gibi takılıyor ama işte en son simülasyonda bıraktık, olaylar nereye gidecek bakalım.

--- spoiler ---