11 Eylül 2021

raised by wolves s01e03:

 Virtual Faith

--- spoiler ---

.puanlara göre bakınca bunlar iyi bölümse yandık cidden. bir sürü saçma sapan iş oluyor. ulan uzaylı medeniyet radyasyon tehlikesini 12 sene fark edemiyor. bir sürü çocuk ölüyor, insan bir araştırmaz mı? şimdi diğer çocuklar da hastalanınca ben mi hasta ediyorum diye kafayı yiyecekti. androidlerin dramı güzel de biraz saçma oldu.

.tabii kandırılması da komik, hadi kandırıldı diyelim üçe kadar sayması ve o ara çocukların kaçması da hiç olmadı ama iş olsun demişler, çocuklar kaçsın sonra yakalansın da olaylar çıksın. tabii gruptan geri kalan marcus'un oğlu da iyice sıkıntılı durumlara düşsün ve bölüm orada bitsin.

.uzay gemisi düştükten sonra nasıl sağ kalanlar olmuş? koskoca gemiyi öldürdüğünü düşünmüştük, bir taraftan mantıklı da diğer taraftan uzaydan düşen bir cisimde nasıl sağ kalınabilir? o da biraz abartı olmadı mı? ben yeni birileri geldi sanmıştım.

.bunlar anne baba rolüne iyice alışmış. bir taraftan insanların yüz değiştirip çocuk sahiplenmesini işlemişler, diğer taraftan androidler yine insan çocuğu yetiştirerek bir şeyler yapmaya çalışıyor. o açıdan ilginç sayılabilir.

.anne'nin enkaza gelip ilaç alıp gitmesi de pek olmadı, kalanları öldürebilirdi. bir tane android ile kapıştı, onu da harcadılar ama kardinal midir nedir? marcus atışıp duruyor, tabii bu kadar zaman nasıl hala kimliği ortaya çıkmadı o da çok saçma be.

--- spoiler ---