30 Eylül 2021

lucifer s06e06:

 A Lot Dirtier Than That

--- spoiler ---

.o kadar olaydan sonra geldikleri bölüme bak. iyice bokunu çıkarttılar, şarkılar tutuyor madem öyleyse böyle takılalım demişler. çirkin olmuş. amenadiel polislik için uygun mu bilemiyorum ama onun durumu fena değildi. polislik hikayesi de bu şekilde ilerleyecekse yandık gerçekten.

.zenci muhabbeti yaptılar. polisler içinde yuvalanmış bunlar demeye getirdiler, bir bakıma sistem eleştirisi yapıyorlar, komedi dizisi sayılır, pek etliye sütlüye karışmıyor gibiler ama bunlar bile kayıtsız kalamadı. tabii sonunda bir yere bağlamadılar.

.güya birlikte bunlar için savaşacaklarmış. zenci kadın o yüzden terfi etmemiş, burada işleri görüp müdahale etmek istemiş. durum bundan ibaretmiş.

.lucifer de kızına yaranmaya çalıştı. araba sahnesi komikti ama zaten ne olacaktı başka? parti marti, şarkı markı derken bölümü bitirdiler. ulan zamanı geri alamazsın tamam da mevzu aydınlanmadan ergen tribi ile ne uğraştırıyorlar. esas olaya niye gelmiyorlar?

.dan hayalet olarak mı takılacak? durum bundan ibaret mi şimdi? o da çok saçma bir şekilde ilerliyor. ona da bir çözüm bulmaları gerekecek.

.lopez güya olayları araştırıyor. normalde amenadiel fark ederdi ama şimdi anlamamazlıktan geldi. olmadı yani işte.

--- spoiler ---