26 Eylül 2021

lucifer s06e04:

 Pin the Tail on the Daddy

--- spoiler ---

.lucifer'ın kızı meselesinden chloe ile birlikte kızı meselesine geldiler. bölüm sonunda böyle dedi ama zamanda yolculuk falan olayı katmayacaklarsa bu baya saçma olacak. katarlarsa da saçma olacak ama bu arkadaşlar kafalarına göre açıklıyorlar, o yüzden ne tarafa gideceğini tahmin etmek zor.

.geçen bölümde kanadını boğazına dayayan bir melek kardeş vardı. lucifer onun konuşarak güya olayı çözdü ama gözlerine bakınca bir şeyler olduydu. 

.sonra o dönem yattığı kadınları bulmaya gittiler. chloe ile karşılaşınca ona anlatıp birlikte aradılar, sonra da tek başına kızı ile görüşme diye başka bir yere gitti. o kızın başka kız olduğu zaten belliydi. neyse gereksiz bir olaydan sonra kızını aramaya koyulmuşken kız annesinin yanında ortaya çıktı, sonraki bölümü merak ettirdiler ama kim bilir ne çıkacak.

.bir de dan meselesi var. eleman zorla hayalet kalacak. meğer lucifer zaten bu olayı biliyormuş ama sonuçları olacağı için getirmiyormuş, bunu da bir türlü anlatmadı. dan ilk lucifer'e kızdı sonra geri götür beni falan dedi ama durum sonunda anlaşıldı. dizide hayalet olarak tutmaları da saçma olacak. ayrıca bu arkadaş tanrı ise ölüyü nasıl diriltemiyor çok afadersin?

.polisiyeyi bitirdiler ama yine de kızını bulma polisiyesi yapıyorlar mesela. diğerine göre çok daha iyi ama dedektif olmayan chloe ve güçlü olması işleri karıştırıyor gibi. birlikte güzel kavga ediyorlar, iyi anlaşıyorlar gibi yapıyorlar ama yine de çok saçmalamaya müsait bir yere geldiler.

--- spoiler ---