23 Eylül 2021

lucifer s06e01:

 Nothing Ever Changes Around Here

--- spoiler ---

.son hatırladığım yerden buraya çok büyük kopukluk var. kavga sahnesinde kaldıydık falan diyordum. o beşinci sezonda ara verdikleri yermiş. s05e08 yani, kalan bölümleri izlemeden yeni sezon çıkınca bunu izlemiş bulunduk. sonucun ne olacağı belli zaten de artık nasıl olacağını izleyeceğiz. zaten ilk bölüm itibariyle pek bir şey olmadı.

.tanrı yerine geçtiğine göre tanrıyı falan öldürecekler herhalde ama zaten tanrıyı öldüren öldürene pek bir orjinal tarafı yok, o yüzden de pek beğenmedim.

.bir de sihirbaz polisiye olayı da hiç komik değildi. özel seçmişler herhalde, babası ile oğlu arasındaki muhabbet için tasarlamışlar ama yine olmamış beğenmedim.

.dan'in başına ne geliyor? diziden onu çıkartmışlar gibi, cehenneme gitmiş. belki en büyük merak konusu bu, eleman kirli polisti şuydu buydu ama cehenneme de gitmemesi gerekiyordu, o saçma olmuş. bunu da geriye doğru izleyip öğreneceğiz artık.

.artık bir miktar spoiler yemiş olduk ama o kadar olur, zaten çok da gerekli bir dizi değil, arada komiklikler falan filan için izleniyordu, o bile güldürmüyor.

--- spoiler ---