18 Eylül 2021

lucifer s05e12:

 Daniel Espinoza: Naked and Afraid

--- spoiler ---

.dan için özel bölüm. lucifer elemana oyun oynamış. baştan sonra bir gariplik var bu işte, rüya mı? başka bir diyara mı gittiler derken komple bir tiyatro imiş. tiyatro içinde tiyatro yaptılar hatta, bir kısmı o açıdan komikti ama çok abartılıydı.

.kirli polis olaylarına oradan oraya gidiyor, karışmak istemediği halde bolca alkolle adamın tekinin cesedi ile uyanıyor. tabii nabzına falan bakamayacak kadar mal bir polis, o kadarına hak veriyoruz, aslında ölü olmadığın anlayabilirdi, çok saçma da panikle kontrol etmiyor diyelim.

.sonra olaylar gelişiyor, tüm karakterler yardıma geliyor. en az chloe görünüyor, o görse hemen oyun olduğunu anlardı diyor, gerçek dedektif ya kendisi, dan pek değil sonunda bana iyi geldi diyor ama amcım bu değildi diyor, lucifer güya intikam almış ama beş milyon dolar harcamışmış.

.bisiklet çetesi muhabbetleri güzeldi, onu da özel yapmışlar, hepsinin şaka gibi mekana dalıp birbirini vurmaları da zaten final sahnesi, kimsenin vurulmadığını anlayamıyor bizim arkadaş, zaten kendisi bir dizi içinde diye kan falan gerçek sanmıştır herhalde.

.elemanı çok aşağılıyorlar aslında ama ne bileyim çok da dokunmuyor. maze dan'i korumak için kurşun önüne atlıyor da ulan bu şeytan ölümlü mü? onu bile sormuyor, garip işte. neyse en azından eğlenceliydi.

--- spoiler ---