16 Eylül 2021

lucifer s05e11:

 Resting Devil Face

--- spoiler ---

.tanrı emekliliğe ayrılacakmış. bunu söyleyip ortadan kayboldu. her dizide bu olay oluyor, gerçekten emekliye ayrıldı galiba.

.ilk insan oldu, az daha ölüyordu, sonra gücünü nereye sakladığını unuttu, sonra hatırladı. tekrar gücünü aldı ama bu sefer de emekli olacağını anlattı. gerekçe yok, bir şey açıklama yok, böyle uyuz ediyor insanı lucifer haklıymış.

.yan polisiyemizde de çok güçlü olan bir boksörün aşırı dozdan ölmesini ele aldılar. güçsüzlüğü anlatmak için böyle bir şey yapmışlar, çok da gerekliymiş. tehlikeye sokmak için paralı askerlere de gitti. lucifer yine de babasını koruyordu. ne kadar da iyi bir oğlanmış yahu.

.veledi niye olaya dahil ettiler onu anlamadım. velet yaramazlık yapmış da cehenneme gidecekmiş de şuymuş buymuş. dan cehenneme gitmekten korkuyordu, onun sonucunu neyse ki biliyoruz, komikmiş.

.tanrının eski karısı muhabbetini uzattılar, elini sıkmada patlama komikti ama sonra anlaştılar, kendi halinde komik sayılabilir ama ne bileyim baba oğul meselesi de bir yere kadar.

.bir de tam olarak tanrı muhabbeti de yapmıyorlar, bir şey açıklamamaya özen gösteriyorlar, büyük olasılıkla kendileri de önemsemiyor, bir bölüm daha geçsin diye yazıyorlar resmen.

--- spoiler ---