28 Ağustos 2021

the walking dead s10e16:

 A Certain Doom

--- spoiler ---

.sonunda bu sezon güzel bir bölüm yapabildiler. tam inanılmaz saçmalayacaklardı ama neyse ki ulan biz napıyoruz dediler. carol sahnesinden bahsediyorum. sürüyü uçuruma sürükleyip atlamak gerekiyormuşmuş. ulan oraya kadar git ve dur, aniden duracak halleri yok ya. biri kayıp düşse zaten devam edecekler. 

.tabii düştükleri yer deniz gibi, sürüyü de yok etmek istemiyorlar herhalde, aşağıda beyinleri sağlam şekilde duracaklar. dünyada bu kadar insan var mıymış? 10 seneden beri öldür öldür adam bitmedi. biri keşke şunun istatistiğini yapsa, o dönem şehirlerde yaşayan insan sayısı ile hesap edebilirler. belki birinin aklına gelmiştir.

.negan sahnesi de uyduruk olacak gibiydi ama betanın ölümü çok güzel oldu. adam gülerek öldü neyse ki taviz vermedi. bir de kendisi meşhur bir şarkıcıymış galiba. dizi icabı mı yoksa başka bir tip mi bilemiyorum. gerçekten bir şarkıcı olsa baya sıkıntılı olurdu. ciddi sıkıntılı bir arkadaşımızdı rahmetli.

.en azından daha organizeler, hemen kırılmıyorlar. aptal pederimizin anlatımını demiyorum ama neyse ki o kadar olaydan sonra kendini feda edip geride kalmayı seçti, pek bir fark yaratmasa da iyidi. tam ölecek dedik, maggie çıktı geldi. dönüşü de efsane oldu. 

.tabii sürprizi sonra sakladılar. eugene ve tayfası yavuklusuna gideceklerdi, ne olduğunu görmedim ama bisikletleri ellerine aldılar, yürüyerek gideriz, belki bekler falan filan deyip zaman kaybettikten sonra ciddi anlamda geç geldiler, bu salak gelip bağırdı, gitmiştir falan derken krala, krallık konuşması yapıyordu. bir sürü uzay savaşları kostümüne benzeyen asker doluştu. umarım abartmazlar ama yine de bu kadar insanın olması iyi.

--- spoiler ---