26 Ağustos 2021

the walking dead s10e14:

 Look at the Flowers

--- spoiler ---

.olmuyor da olmuyor. büyük işler yapmak istiyorlar ama öyle kalıyorlar. negan olayını iyi karaktere çevirecek gibiler. adam neden fısıldayanları seçmedi? buna makul bir açıklama getirebilirler mi? belki yaşam tarzlarını beğenmedi ama daryl ile kanka gibi takılması sadece komik. kendileri de farkında ve eğleniyorlar gibi.

.ölmedi falan diye sevinebiliriz, yani bizden bunu bekliyorlar ama pek iyi karşılamıyorum. bir noktadan sonra diziyi yapanlar kendilerini eğlendiriyor sadece.

.yeni bir yolculuğa çıkış, eugene konuşması falan fena değildi ama o da kendi çapında bir eleştiri gibi bu şehir halkı zombi oldu kardeş diyen kafandan çatlak bir karıya çıkıyor. bunda da mantığı anlamadım, yine eğlenceye geçmişler sadece. zaten nasıl yapmış bu kadar şeyi onun da bir izahı yok.

.ezikiel çok hasta, öyle ölüp gidecek, onu vurguluyorlar. atını öldürürken dokunaklıydı ama kendisi ölürken bu kadar dokunaklı olmaz. durum bundan ibaret aslında.

.carol desen mala bağladı halüsinasyon görmeyen yok zaten, onla da dalga geçiyorlar ama hemen alfayı öldürttükten sonra suçluluk duyup kafayı yemesi sonra kaza yapıp elini kolunu kırması son dakika kurtulması falan çok gereksizdi. daryl ile karşılaşması da manasız oldu, sanki geçmiş görüntüsü gibiydi.

.koskoca bölüm başka da bir şey olmadı.

--- spoiler ---