21 Ağustos 2021

the walking dead s10e12:

 Walk with Us

--- spoiler ---

.sonu güzeldi de baştan söyleyeyim beta alfadan daha tehlikeli, belki kafayı yer eleman belki işlevsiz kalır ama bir bölümde hem betayı hem alfayı öldürebilecekken sadece alfayı harcamış oldular. beta uyuz kızcağızı öldürüp zombi olmasını bekledikten sonra diğer mallar gelip zombi olan kızın kafasına ok attı.

.aynı yerde esas adamın kafasına oku atabilecekken gidip zombiyi öldürmüş oldu. neden? sürülerine katılmasın diye, ulan salak betayı öldürsen sürü müzü zaten olmayacak, zaten dönüp zombiyi de öldürürsün. böyle bir mallık cidden ancak bu dizide olur.

.tabii buna rağmen kaç bölümdür olan mallıkları bir yere bağladılar. carol negan ile anlaşma mı yapmış? ortamdan kaçışı pek hoş değildi, anında kendi kendine mi kaçmıştı? durumlar neydi bilmiyorum ama koskoca negan ajan olarak aralarına girmiş, alfa ile işi pişirmiş ve sonunda kızını yakaladım diye salak karıyı öldürdü. tabii buna niye inandı? kendisi itiraf etti ama yine de kızı olunca kafayı yedi demek.

.negan'ın hissiyatsız hikayesini de biraz anlattılar. karısı pankreas kanserinden öldükten sonra hissetmemiş, ondan böyleymiş. peki niye carol ile işbirliği yaptı? onun açıklaması ne olacak? hayatta kalmak için bu tarafı mı uygun bulmuş. hissiyatsız karakteri iyi karakter yapmaya kalkmazlarsa sevinirim.

.velet kızın hikayesi ayrı bir komik olacak, onun büyüdüğünü görür müyüz bilmiyorum ama fısıltılı mallardan bir tanesini indirdi. küçük ninja müsveddesi az biraz etkilendi ama çok koymadı. çelikten bir siniri var tabii. sonra demirci abimizi zombi gevdirmiş, o da zombiye dönmeden kafayı demir çubuğua sokayım dedi beceremedi, kız geldi onu da halletti. maşallah her şeye yetişiyor. az biraz çökmüş ama daryl amcası geldi hemen psikolojisini düzeltti.

.tüm mekanın yanması, kaçmaları falan hiç olmadı. zaten savaşa hazırlıkta önce mekanı korumayı da düşünmeleri gerekiyordu, kimse pek umursamadı öyle takılıyorlar işte.

--- spoiler ---