14 Temmuz 2021

Ancient Aliens s14e21:

Countdown to Disclosure 

--- spoiler ---

.çok zamandır denk de gelmiyorum, gelsem de yeni bölüm görmüyordum. temmuz ayı history yeni bir şeyler yapmak istemiş herhalde. aslında o kadar yeni bir bölüm de değil çünkü nasa bu bölümde gösterilen görüntülerden fazlasını açıkladı.

.belki bir bakıma görüntülerin açıklanması bir şeyi değiştirmedi denebilir. adamlar hala uzay gemisi kalıntısı, uzaylı bedeni olduğunu iddia ediyor. ellerinde böyle bir şey olsa açıklamazlar deniyor. güçlerini sarsarmış ama şimdi ne hikmetse az biraz açıklama yoluna gitmişler.

.dünyada çin ve rusya'dan başka kimse amerika istemeden açıklayamaz demeye getirdiler. o da gözümüzden kaçmadı. değişik kafalar yaşıyorlar, istihbarat falan filan olarak doğru olabilir ama dönüp dolaşıp aynı geyiğe geliyorlar.

.trump şöyle demiş böyle demiş geyiği de var. son dönem nasa görüntüleri açıklanırken kanallarda gördüğümüz bir tip de arada konuşuyordu. lan neyi anlatıyorsunuz? uzaylı olsa kimse şaşırmayacakmış, dünyayı o kıvama getirmişler. 

.sonunda da dünya vatandaşlığına geliyoruz demeye getirmişler. ona da kabul ama bu kadar uzatmanın alemi yok ki? bir sürü olayı buna bağlıyorlar. hala kabileler olarak yaşamalıyız sanki, mevzu komik bile değil artık. izlerken canımı sıktığını söyleyebilirim ama yine de yeni bölüm göreceksek güzel.

.bölümden gram feyz alamadım. zaten nasanın son açıklanan görüntüleri bu bölümdeki görüntülerden çok daha ilginç. kendileri de büyük olasılıkla bu açıklamadan önce acaba tümden bir uzaylı varlığı kabul edilecek, deliller gösterilecek mi? demeye getirdiler ama öyle bir şey olmadı. o yüzden boşa çekilmiş bir bölüm olmuş.

--- spoiler ---