8 Şubat 2021

the 100 s07e13:

 Blood Giant

--- spoiler ---

.karanlık kumandan tipiyle bu kadar uğraştıktan sonra şepırt geldi iki saniyede elemanı madara etti. teknolojik yeni tanrı modeli mi göstermeye çalışmışlar yoksa bizimle dalga mı geçmişler bilemedim. oradan itibaren hiç olmadı.

.tabii bölümün esas olayı bellamy salağının ölmesiydi. bunu da çok kötü yaptılar. öyle böyle değil. clarke son dakka salak kızın çizimlerini almak için bellamy'i öldürdü. ulan bacağından vur al, omzundan vur al, nedir kalbinden vurmak? üstelik alamadı bile. hem bu kadar zaman kaybedeceğine bacağına sıkıp alsa olabilirdi. baya saçma oldu.

.yetmezmiş gibi kasksız dalgaya girdi. yaptıklarını da unutacak. geride bir tek karanlık kumandan kalıp sen öldürdün falan mı diyecek? ızdıraplarını sevdiklerimin, o kadar dandik bir  yola girdiler ki anlatamam. yıldız geçidi tarzı takılabilecekken bu şekil saçma sapan bir yola girdiler.

.böcüklerin geleceğini bilmemeleri dahil hepsi saçmaydı. gerginlik olsun diye olay çıkartmışlar. bir de elektrikleri kapattılar ortalık iyice karıştı. bunların imkanı vardı o kadar clarke gidip alevle uğraşacağına ilk bunları kurtarabilirdi. olaylar çok saçma bir yolda ilerledi.

.alevin yok edilmesi aslında iyi oldu ama onun kafasını da anlamadım. bu gabriel arkadaşımız ne yapmaya çalışmaktadır? derdi nedir? kafa güzelken niye bunları yaptı onu da çok anlamadım ama bölümdeki tek şaşırtıcı olan buydu. gerisi bomboş ve karın ağrısı şekilde geldi geçti. böyle de biter bu sezon artık.

--- spoiler ---