18 Temmuz 2021

Ancient Aliens s14e03:

 Element 115

--- spoiler ---

.bu sezonu sırf böyle işlere ayırmışlar gibi. tekrardan başa dönmüşler. roswell olayları ve o ara ters mühendislik yaptığını söyleyen bir arkadaşın element 115 diye bir şey olduğunu söylemesini konu alıyor. bu element uzaylı gemilerinin yakıtıymış. yer çekimine karşı duruşlarını bu sayede yapabiliyorlarmış. bu hikayeyi eskiden duyduydum. adamlar yeni bölümlere bunları eklemişler.

.tabii son dönem uzaylı açıklamaları arttı. tanımlanamayan cisim görüntüleri de serpiştirerek olayı şema ile açıklamaya çalışıyorlar. pek bir açıklama göremedim.

.51. bölge olayı zaten apayrı bir olay. adamlar bunca süre ters mühendislik yapamadılar ya da yaptılar da haberimiz yok demeye getiriyorlar. tüm teknolojiyi kendilerine saklıyorlar. 

.arada bir çinden görüntü vardı. hava sahalarını kapatmışlar. tabii bir şey kabul etmemişler ama bunun çinde olması bile büyük bir şey diyorlar. neyse ki uzaylılar sırf amerikayı ziyaret etmiyor arada çine de uğramışlar.

.insanları hazırlama olayı ayrı ama uzaylı teknolojisinin böyle bir şey olması ayrı bir olay olurdu. zaten element 115 dediklerini kendileri de üretmişmiş ama stabil tutamıyorlarmışmış. ilerde ortaya çıkınca yine insan üretimi mi diyecekler yoksa uzaylılardan mı öğrendik diyecekler?

--- spoiler ---