12 Ocak 2021

the 100 s07e09:

 The Flock

--- spoiler ---

.şimdiden mallaştılar, daha sezonun orası, sonuna kadar ne olacak böyle bilmiyorum. geçen bölümde ekiple karşı karşıya gelmiştik. arkadaşlara ne oldu? hope'u görmedik mi sanki? 5 yıl mı geçti nedir? her neyse onu anlamadık ama tekrardan geriye dönüş hikayesi yaptılar. bu sezon bunu iyi bellediler.

.bunları eğitmişler. ıvır zıvır etmişler. aile bağlarından kurtulup kendini insanlığa armağan ediyorlarmış. bencil hislerden kurtulma kısmı güzel ama şepırtdı eleştirebiliyor muyuz peki? oradan pek anlayamıyoruz olayları. normal çocuk yapma olayını da bırakmışlar anlaşılan. kavanozlarda bebek üretiyorlar. biraz abartı ama güzel fikir.

.tüm bunları gösterelim ikna edelim muhabbetine geçtiler ama olmadı tabii. zaten son savaş dedikleri, önceki bardoluları taşa çeviren bir arkadaşa karşı diyorlar. ortada düşman yok. ne zaman olacağı belli değil, ne olacağı belli değil. şeppırt şerefsizin tekiydi, işler sıkıntılı.

.arada devamlı ağzına düşeceği elemanla seviştirdiler. octavia ve eleman. gabriel dışarsı güvenli değil diye engellemişti. dışarsı dedikleri de saçma sapan bir gösterim oldu. bu eleman da bir iki saat dayanırdınız diyor. ulan bir iki saat sonra ne olacaktı peki? bunu soran yok, olmayan bir sürü şey var yani. her neyse.

.diğer tarafta russel kolayca başa geçti. mallıkta zirvelere oynayan indira bunu becerdi. madem öldürülmesini istiyorsun, kendin öldürsene arkadaş. hani inananlara tanrılarını verip onları katletmesi güzel de bu şekilde çok malca oldu. sinirlerim bozuldu. bir de güya emir veriyor gidiyor. beş dakika beklese olaylar bitti zaten, hey yavrum ya.

.olayları russel ortaya çıkarmıştı. bir şekilde de halkını geri kazandı. konuşma iyidi, tripler de iyi ama işte keşke bu şekilde yapmasalardı. aşırı saçma oldu.

--- spoiler ---