8 Ocak 2021

the 100 s07e05:

Welcome to Bardo

--- spoiler ---

.bu bardo olayı iyi güzel ama tamamen karıştırıyorlar. çok iyi takip edemediğim için şurası diyemiyorum ama zaten yok efendim zamanlar farklı diye anıları unutuyorsun demelerinden başlamak üzere hepsi aşırı sallamasyon oldu.

.octavia şak diye geri döndüğünde uzun süre bu tarafta kalmış. sırtına dövme yaptırılmış. özel bir dönüş metodu cartı curtu varmış. kaçarken iki saniyede bunu akıl ediyor, bardolulara karşı geliyor falan biraz saçma olmadı mı? hem de kimse fark etmiyor.

.bardolu arkadaşların hikayesi de fazla yüzeysel gibi. dünyalarını yok ettiler. bizi şeppırt kurtardı muhabbetine girmişler. dünyalılara karşı sıkıntıları var ama aynı zamanda dünyada da bir geçit varmış. şu vakte kadar niye hiç bahisleri geçmedi? hiç mi bir araştırma gönderilmez? saçma değil mi?

.akış olarak heyecanlı oldu ama echo'nun delirmesi hiç olmadı. hadi çok vahşiydi şudur budur ama ulan bütün operasyonu tehlikeye attın, hani askerdin sen? hem bellamy salağına ne olduğu belli değil ki? tam geçit açıldığı vakit bomba patlamış, belki diğer tarafa geçti. bir sezon bununla uğraştıracaklar gibi görünüyor.

.kendini yakma muhabbeti falan da hiç olmadı. bu neyin kafası? böyle inanan tipler varsa niye görmemiştik? çocuk yakmaya geçiyorlar, abartıya bakar mısınız? murphy salağını da ayak üstü deniyorlar. çok da basit bir şey ile... onu da yapamamışlar.

.bir tek karanlık kumandan dalgası oldu. ona da acil müdahale ettiler. neyse ki zenci karı zehir gibi, durumu fark etti. dilinde örümcek deyince şak diye anladı. sonra da oralarda kaldı mesele. bu adam aşırı iyi dövüşen bir arkadaş değil miydi? neden bir şey yapamadı? onu da anlamadım. en azından bir çabalamasını beklerdim. şimdilik ağır şekilde strateji kurdu.

--- spoiler ---