2 Ocak 2021

the 100 s07e03:

 False Gods

--- spoiler ---

.bu karanlık kumandan arkadaş herkesi keser bir şeyler yapar diye beklerken adam tam bir strateji uzmanı çıktı. russell salağının anılarına da mı sahip? orasını ne zaman fark edecekler? bu şekilde saçma bir gidiş içersindeler.

.yani adam tamamen değişti, arada sen şöyle dediydim böyle dediydin. hani ölmek istiyordun diyorlar ama önce yakılmayı talep ediyor, sonra konuşma yapması için talep oluşturup kendini vurdurtuyor. bunları tanrı olarak görüp takip eden malların hali de ayrı bir komik.

.clarke anasına veda ediyor. idam falan tasarlıyorlar ama olay olsun diye nükleer aletleri arızalanıyor. bölüm de öyle başlıyor. iki tane oynaşan çift güzelce radyoaktif çızbız köfte oluyor. çok kolay işmiş de şuymuş buymuş diyorlar.

.kara kanlı arkadaşlar bunları becerir diyorlar ama hadi diyelim radyasyon giysisi yok, hemen bir tane üretemiyorlar mı? ya da hiç mi yedeği olmaz? ona da ikna olmadım. derken murphy'nin sevgilisi kızcağız işi hallediyor. mahkumları da kandırıyorlar ve ölüyorlar. bunu da raven beceriyor. sonra güya çok üzülüyor falan filan ama işte olay yaratıyorlar başka bir şey değil.

.baştan söylemiş olsalar zaten kimse gönüllü olmadı. kumandan artık yok diye açıklama da yapmak zorunda kaldılar. sonra mahkumları kandırıp kullanmış oldular. o arkadaş da iyi mahkumlardanmış. yine de herkeslerin hayatını kurtarmış oldular. bunu da es geçmemek lazım.

--- spoiler ---