28 Aralık 2020

lucifer s05e08:

 Spoiler Alert

--- spoiler ---

.sezon arasına güzel girdiler. aslında saçma bir kavgaya tutuştular ama michael büyük planı babalarını getirmekse başarılı oldu. tabii kendileri bir binaya gelebildi. bunlar bina içinde zamanı durdurarak dövüşüyorlar falan oralar çok abartı ama güzeldi.

.seri katil hikayesi de fena bir noktaya gelmedi. under the dome arızalı arkadaşı burada da arızalı çıktı. kendisi seri katilmiş. tabii evindeki olay çabuk ortaya çıktı. bu kadar zekice işler yaptıktan sonra anahtarı verip de bu şekilde ortaya çıkması da pek olmadı.

.salak kızın başına bir şey gelecek sandık ama dexter göndermeli bir iğne almış eline, niye almış orası da meçhul ama daha fazla uzatmadıklarına sevindik.

.chloe oturmayan şeyler var deyip iyi dedektif olurken lucifer intikam planlarına gömülmüştü. dan salağı bunu vurmuştu ama ölmemeyi seçmiş. artık chloe yanında zarar görmemeyi tercih edebiliyormuş ya onların da ne sıkıntısı varsa ona geleceklerdi. geçen bölüm luci'nin başına bir şey geldi diye bitirdiler. bu bölüm chloe başına bir şey geldi diye devam ettiler. kolayını buldular.

.lucifer birden ilgisini kaybetti gibi, liseli aşk filmi olarak bunu kaktırıyorlar. daha karışık bir şeyler koysalar da güzel olurdu ama onun yerine düz devam ettiriyorlar.

.neymiş efendim lucifer seviyorum dememişmiş. tam diyecekken de amenadiel kendini kaybedip zamanı durduruyormuşmuş. ulan ta ne zamandan beri yapamıyor, şimdi niye oldu? hem yavalatmayı geçti, durma ne iş? michael nerden geldi? niye geldi? bunlar melek olarak ikiz miymiş? onu nerden salladılar hiç bilmiyorum. böyle eğlencelik gidiyor işte.

.maze yine taraf değiştirdi. ikili kavga yapalım demişler belki ondan ama bu salak da ruh arıyorum diye ortalığı ayağa kaldırıyor. ne yapsa böyle bu karıda. rahat durmuyor bir türlü.

--- spoiler ---