6 Nisan 2020

supernatural s15e13:

Destiny's Child

--- spoiler ---

.iyice şakaya, gayliğe vurdular. adamlar gay furyası öncesinin dizisi, iki tane elamanı oynatıyor ama yine de öyle bariz eşcinsellik yoktu. şimdi alternatif evrenden esas karakterlerini biraz gay gibi getirdiler. komikliğine yapmışlar, yani bir nevi komikti ama yine de bence furyadan geri kalamadılar.

.bir sürü alengirli iş yaptıklarını düşünüyorlar ama önce jack'in ruhu gidiyor, sonra geri geliyor. meseleler böyle ilerliyor. daha ötesi yok. cehennem köpekleri, eski hikayeler. eski hikayedeki iki tane tip.

.çok eskiden bir şeytan vardı. sam ile takılmıştı. böyle bir şeyler işte. sonra öldürmüşlerdi bunu, hiçlikten çıkarma sözü de verdi ama sezon yetmeyecek galiba.

.ölüm karısı geldi, jack'e yeni görev kitledi. neymiş efendim cennet bahçesiymiş, oraya gidip yılanla görüşme yapınca ruhunu kazanmışmış. nasıl yapalım demişler, böyle bir şeyler sallamışlar. izlemesi keyifliydi de ne bileyim aşırı yapay geliyor her şey.

.aslında genel olarak dizi izlemeyi azaltınca, aşırı yapay geliyorlar. belki son dönem hepsi aşırı yapaylaştı bilmiyorum ama bu dizi özelinde, sam'in abartı oyunculuğu, diğerlerinin durumu hepsi aşırı yapay arkadaş, bu ne? niye izliyoruz lan bunları?

.neyse bir aydınlanma yaşamayayım şimdi durduk yere. neyse ki bu sezon bitecek. chuck ödükten sonra amara da ölsün diyorlar. hepsi dengeyle olurmuş da birini öldürünce diğerini de öldürmek gerekiyormuş. şaka gibi aslında. normalde iyiliğin başını öldürünce kötülük kazanması lazım, denge derken böyle bakıyorsan eğer, ikisini ortadan kaldırınca ne olacak?

.yani sezon sonuna bence tepetaklak gidiyorlar. o kadar ki, adamlar bu hikaye yerine madem bitiriyoruz, şaklabanlıkları artıralım diyor gibiler. ha ne yapsalar efsaneler, ona şüphe yok ama güzel bir final bekliyoruz.

--- spoiler ---