4 Şubat 2020

my cat from hell s04e18:

Special Hell-iday

--- spoiler ---

.bayadır pek bir şey izlemiyordum. jackson tipi denk geldi, onu izleyeyim dedim. sakalları fırça gibi uzatmış. tip aynı absürtlükte duruyor. pek bir şey değişmemiş yani. halbuki izlemedikçe, durdukları yerde bir değişim bekliyor insan. bunları evreni de böyle, izlemeyince duruyor.

.neyse şimdi biraz saçmaladım sanırım. burada pek saçmalamıyordum. uzun zamandır yazmadığıma verelim.

.bölüm içeriğinde fazla bir şey yoktu. tatil bölümü çekmişler. noel zamanı kedilerinden rahatsız olan, rahatsız tipler var. bu sefer jackson çok bonkör hepsine hediye falan verdi. o da biraz saçmaydı be.

.sfenks kedisi vardı. işiyormuş ortalığa, elemanı işaretliyormuş. onda hak iddia ediyormuş. iki hava üfleyen aletle mevzuyu çözdü ama ilkin inanmadım, sonra eleman ile kedi arasında bağ kurulduğunu görünce mevzuyu öyle çözdüklerini anladım. bunu göstermediler ama isabet oldu.

.iki tane kavga eden kedileri olan tipler vardı. bir çift ama kediler yüzünden araları da bozulmuş. hepsinin arası bozuk aslında, ya kedi gönderelim, ya aramız bozuk muhabbeti. insanların derdi büyük. neyse bu kavgacı kediler konusunda bence bir şey yapamadı. bir iki saat aynı odada kalabilme geyikleri yapıyorlar. burası boş geçti.

.bebeğini elleyecek diye korkan bengal kedisinde bir parça ilerleme oldu. eleman çok oyuncu, oynayınca rahatladı. ona özel kocaman bir oyun sahası almışlar gelmişler. bebekle birlikte oynasın diyor. böyle bir hediye yok arkadaş, ne yaptın sen öyle?

.noel meselesi, kazakları şunları bunları çok geyikti. yine de izlemesi keyifli işte. en azından bir çare bulmaya çalışıyor ama kedi sonuçta, pek yapacak bir şey yok.

--- spoiler ---