6 Şubat 2020

castle rock s02e09:

Caveat Emptor

--- spoiler ---

.adamlar dozu güzel artırdı ama eski müdür abimizin mektupları meselesini o kadar beğenmedim. şimdi bu şeytan, melek arkadaş, artık neyse, bunun muhtevasını kendi liderleri karı bilmiyor mu? hiç mi anlatmamış? bu eleman hakkında mektup var diye ortalığı ayağa kaldırdılar, o pek olmadı.

.tabii heyecanlı gelişmeler oldu. ondan dolayı lafım yok. pop abimiz kendini feda etti ama ilacı aldıktan sonra planlarını öğrenmek için mi yaptı bunu? sanki pili çıkarttıktan sonra basıyormuş gibi yaptı. planları öğrenmek yerine elemanı öldürse daha iyi olabilirdi. adamlar ölümsüz ama yine de olsun.

.hepsi birden silahlandı, şu velet kızın arkadaşı da çıktı geldi. ona da bir silah verdiler, mekanı kapattılar. adam bu gibi durumlara hazırlıklıymış. bodrumdan sesler duyunca hepsi indi baktı, manyak karı da gelmiş. içlerinden biri ajanmış. onu sorguladılar.

.sorgulama muhabbeti de komikti. ulan sen küpeyi fark ettiysen niye kasıyorsun ki işte. zenci elemanı neyse ki hallettiler. az daha pop'u hallediyordu. kızı geldi omzundan vurdu. elemandan bilgi alacaklardı güya ama manyak karı gözünden şırınga marifeti ile delgi yaparak, öldürdü. böyle de sıkıntılı bir tip olmuş. artık rahat rahat herkesi öldürdüğünü söylüyor. kendi hikayesinin bir önemi kalmadı artık.

.bombalar ve tren ile kaçma meselesi de o kadar iyi olmadı ama sonuçta kaçtılar. tüm kasabanın dönüştüğünü biliyorlar. bir ses duyuyorlarmış, duymayanları da öldürüyorlarmış. mevzu böyle ilerliyor. şimdi pop'ı öldürmediler gibi geliyor bana, zaten mektupları öğrenmek için kesin uyandıracaklar, bunlar bilgiyi alırken, o da bilgi alacak. iyi güzel ama fazla bir vakit tutmuyordu. onu da yapamayacaklar gibi geldi bana. 

.bir de deli karının kızı meselesi var, o da yeri göğü yerinden oynayacak gibi. hepsini göreceğiz bakalım. acele etmeyelim bakalım.

--- spoiler ---