7 Aralık 2019

castle rock s02e08:

Dirty

--- spoiler ---

.coşkuyu veriyorlar ama ağır karanlık var dizide. geçen sezonun oğlanını görmüştük ama tekrar göremedik. mevzu tam olarak nedir bunların sıkıntısı nedir? neden halkları dönüştürmek istiyorlar onu bilemiyoruz. şimdilik mevzular bu şekilde ilerliyor. esas kadının gelişine annesinin bedenini uygun görmüşlerdi, sonra çizimlerden kızın bedeni olduğunu anladılar. kızı falan da yakaladılar ama olaylar karıştı.

.zaten manyak karı ve biyolojik anasını öldüren ana katili kızcağızı şak diye buldular getirdiler. ulan ne kadar hızlısınız değil mi? adamlar çılgın, çok hızlı hallettiler işlerini ama kadının psikopat olduğunu hesaba katmadılar.

.hemen iki tane tipi harcadı, tam kaçacaktı ki kızı da heykeli görüp kendinden geçti, bölüm de 35 dakikalıkmış, burada bitti.

.doktor karının hikayesi pek acıklı oldu. tüm insanlar bu olayı takip ederken, esas karakterler pek etkilenmedi. ha iki tanesini zaten çabucak dönüştürdüler. doktorun üvey kardeşi ve sevgilisi, karıyı dönüştürmeye geldi. tam boğacaktı ki kadın dişti çıktı. sonuçta anılarına da sahip, bunu bilmesi gerekirdi. 

.derken adamı paketleyip hastaneye götürdü. elektrik hatları, telefonlar, hepsini halletmişler. kendi başına kaldı. hastaneye de tipler gelince birlikte plan yapmış gibi oldular. ilaç verince etkileri azalıyor. oradan yardırdılar işte. adamı kesin öldürmüş oldular ama o sıvıya soksalar yine canlanmaz mı? tek seferlik mi geliyor yani bu arkadaşlar? onu da açıklamadılar.

.pop denen baba karakteri nerede? kızı ile küsmüştü ama dünya yerinden oynayınca bir bakmaya gelse mantıklı olurdu. hep adamlar sıkıştırdığından arkadan silahını kapmış gelmiş, eski asker, kızını kurtaracak dedik ama olmadı. resmen kaderlerine terk edildi.

--- spoiler ---