8 Kasım 2019

american horror story s09e02:

Mr. Jingles

--- spoiler ---

.bu gerzek sezonu hiç sevmediydim. bu bölümü de kim bilir ne zaman önce izledim, yazmayı bile unutmuşum. bu kadar uzun süre unuttuğum ilk dizi oldu kendisi, memnun musun ahs ailesi?

.aptal saptal seksenler korku muhabbeti. göndermelerine tüküreyim, ne bileyim sarmayınca sarmıyor işte. meraklısına da tüküreyim ayrıca bak.

.tekrardan bölüme şöylece üstün körü baktım. en son doktor kampa geldiydi. baştaki karıya cingıls kaçtı, kampı kapatın diyor ama kadın zaten kulaksız mala dönmüş. diğer katil tipe de yanlanmıştı. böyle bir mallık üst düzey geldi bana zaten o sahnelerden sonra bastım biri.

.sonra bu doktor karısını cingıls beyler güzelce öldürdüydü. klasik araba durduma sahnesi, tekerleri patlatmış. çekici arabasıyla geliyor kadını katlediyor. komik yani.

.şu esas salak kızın evlilik macerası varmış. damat adayı sağdıç ile aldattığını düşünüp düğünü kana bulamış. ben buna da güldüydüm ama cidden çok sıkıntılı sezon oluyor. nasıl toparlarlar bilmiyorum.

.bu arada kampa gay tip geldi. geçen sezonlarda da gay tasarımcı gibiydi. adamı devamlı aynı role veriyorlar. geçen sezonun erkek süper cadısı, bu sezonun aerobik hocası, artık gaylik etmeyeceğim diye adama çıkışıyordu. o sırada adam bıyıklı adamı duş alırken izlerkene, cingıl geldi beynini tahtaya yapıştırdı. yine bir klasik beyin sokmalı sahnesi. çok sağolsunlar.

.diğer tipler adamın ölüsünü buldu. panik manik olaylardan sonra bir de izci midir nedir? eski kampçılardan ölemeyen bir tip var onu da göstermişlerdi. hatta o kulaksız karının arkadaşıymış. onu öldürmek için ikinci katille anlaşma mı yapmıştı. öyle bir şeyler işte. tam hatırlayamıyorum artık. bir önceki bölümü izleyeli bir aydan fazla olmuş.

.artık yeni katille eski katil takılırlar falan öyle bir şeyler olur herhalde. hepsi kaçıyordu maçıyordu. bölüm de oralarda bitiyordu. aşırı gereksizler. ne ara izleriz bilmiyorum artık.

--- spoiler ---