15 Eylül 2019

happy! s02e08:

A Friend of Death

--- spoiler ---

.küçük kız meselesi çok abartı gidiyordu ama esas planı güzel yapmışlar. kıza adam öldürmeyi normalleştirip, shine salağını öldürteceklermiş. bir taraftan komik, diğer taraftan üzücü olabilir. zaten ailesi dağılmış durumda, baba desen insanlıktan çıkmış. annesi zaten daha beter olmuş durumda. kızları da katil olacak, isabet olur.

.hem orcus olsun, hem tavşan gözlü olsun, ikisi de shine'ı iki dakikada öldürür ama mevzuyu insanları etkileme bağlamında yapmak istedikleri için güzel olacaktır.

.kanal sahibinin videosu da bir garipti. yeğenini yiyormuş. karının tekine çakarken, videosu ortaya çıkıyor ve intihar ediyor. görüntüler hızlı gelişti. polis kadın öncesinde buna ulaşıp, anlaşmaya çalışmıştı. komik oldu.

.esas olay nick'in meselesiydi. kostümü giyip bir şeyler yapacak dedik ama tavşan gözlü hazırlıklıymış. mekanı uçurdu, kıl payı kurtuldular. evine gelen polisleri dövdüğü için polislerden durmaksızın dayak yedi. onu da komediye bağlamışlar iyice. polis muhabbetlerine güldüm.

.sonra kadın polis, lezbiyen şişkoyla flörtleşerek nick'i kurtardı. bunu da göstererek espri yapmış oldular. hep birlikte olaylara akalım dediler ama happy peşlerinde biri olduğunu fark etti. meğer renkli renkli izleyen orcus'un et elemanlarından biriymiş. kadını uçurdu, nick ile boğuştu. derken jöle kıvamında olduğu için içine alıp öldürecekti. happy kadının kulağına kaçıp uyandırdı. silahı nick'e uzattılar adam içerden beynini patlatıp, poposundan çıktı. çıkış anı dahil her türlü güldürdü.

.psikopat eleman smoothie aile dramı yaratıp kızı kandırdı ama çok abartmışlar bu meseleyi. veletler çabuk kanıyor ama bu kadar değil. bir kere babası olduğunu nerden çıkardı, hadi diyelim öyle başına gelennleri teyit etti mi? eleman kendi testislerini kesip kavanoza koymuş. böyle anlatıyorlardı. kendi memleketinde olaylar çok garip bir hal alıyor. neyse ki çok uzatmadılar mevzuyu, şehre geri dönecekler.

.orcus bir orada bir burada. önce hamile salak karıyla ilgilendi. kadının doğum suyu yüzüne fışkırdı. sonra smoothie'nin yanına gitti. en son da doğum zamanında mekandaydı. tekrar nick ve kadın polisle karşılaşmaları komik olacak ama süper güçleri var, nasıl yenecekler bu arkadaşı? 

--- spoiler ---