14 Eylül 2019

happy! s02e07:

Arlo and Marie

--- spoiler ---

.ben bunları uzaylı zannediyordum, öyle daha matrak olacaktı belki ama adamlar orcus denen tipin yardımcıları gibi düşünmüşler. biraz daha abartı saçma ama yine de komik olabilir. adamların amaçları insanlığın sevincini söndürmekmiş. shine  denen tip veletlerin gözdesi, yaşama sevinci gibi anlatıp, onu öldürmeyi düşünüyorlar. esas plan buymuş. bu tanrı arkadaşın olayları içersinde kenedy'sinden prenses diana'sına kadar bir sürü tipi öldürmüş gibi gösteriyorlar. o da kendi başına komik yani.

.şu ruhçu teyzenin anlatımını güzelleştirmişler. hızlıca mevzuyu anlatmış oldular. yani adamlar uğraşıyor ama işte iki ayrı konuyu böylece birleştirmiş oldular. belki sırf bu yüzden uzaylılardan vazgeçip bu olaya girişmiş oldular. shine denen tip hiç mi bilmiyor peki? bunu pek açıklayamazlar. bu kadar zamandır işleri onların vasıtası ile yapıyor, bir sürü parti, şu bu derken esasında kendisini öldürmek için gelmişler. mevzu bu yani.

.en son seks partisinde bırakmıştık. karısı ile karşılaşmıştı. orada pek bir şey olmadı. güzel komikli bir kavgadan sonra karıyı aldı götürdü ama karı kendi başına kafayı yedi. veletle birlikte güya yemek yiyorlardı. nick durumu anladı, bodruma bağladı ama işler karıştı. orcus bütün mahkumları yollamış. onların kavgası da bir harikaydı. güzel çekmişler. 

.ardından nick az biraz içkisinden de içip, kostümüne büründü. kızını kurtarmaya gidecek. yine psikopat adama bağlandı iş. o da orcus ile birlikte iş yapıyormuş. o hikayeyi de güzel birleştirdiler. hepsi birlikte shine denen tipi öldürmeye çalışacak. bizim iyi takım da bunu engellemeye mi çalışacak? onu da zor açıklarlar aslında.

.küçük kızın adama koşarak gitmesi üzücü oldu. bunun için uğraşmıştı, orası belli ama nick ile aralarındaki husumet nereye gidecek onu bilemiyoruz. happy biraz işe yaradı ama konun seks muhabbetleri de nick gözünden komikliğe bağlandı. happy'yi büyükler için hayali arkadaşa çevirmek için o geyikleri döndürmüşler. onu da kabul ettik.

.blue kendini öldürmüş oldu. orcus pink'in üzerine düşüp mü kurtulmuş? adamın içinden çıktı resmen, diğer taraf görüntüleri pek becerememişler. olaydan sonra hapishane boşaldı. hepsi birlikte shine'ın malikanesine taşındılar. ikisi arasındaki muhabbet de komik. bu shine denen tiplemeyi de komik buluyorum.

--- spoiler ---