6 Ağustos 2019

the 100 s06e11:

Ashes to Ashes

--- spoiler ---

.ağır saçmalamaya başladılar. clarke denen salağı geri getirdiler. diğer karı öldü diyorlar. ne diye öldü onu da anlamıyoruz. şimdi onun taklidini yapıp babasını kandırıyor. kızı gibi sevdiği madi acı çekerken de güya ona nağme yapıyor. ağrı kesici basıyor. iliği sömürülsün istiyor. biraz salakça oldu.

.zaten kara kan yapmak için ilik muhabbetini kendileri becerememiş olması ayrı bir mallık. uzaydaki olayda da benzer bir durum vardı. hiçbir şekilde mantığı yok. adamlar ölümsüzlüğü buluyor ama bunu aktarabilecek kara kanlı insan üretemiyor mu? yok artık daha neler.

.gabriel denen tipi de hiç dinlemediler. elemanın bedenini almışmış. kardeşi midir nedir? ağzını burnunu kırdı. belki hiçbiri ölmüyor. clarke niye ölmedi, onun da bir mantığı yok öyle kaldı mevzular. hiç üzerine gitmediler.

.octavia ve bellamy salağının muhabbetleri de inanılmaz kötüydü. kardeş meselesi uzadı. octavia pişman oldu, bellamy de sen benim sorumluluğumda değilsin dedi. bunları da zehirli bir şey toplarken yapıyorlar.

.neymiş efendim, kalkanı indireceklermiş, bunlar da alarm çaldıracak, milleti saldırgan yapacak bir şeyler salacaklarmış, oradan da devrim yapacaklarmış. kendi halkını kurtarma şudur budur, aynı geyikler devam ediyor. 

.echo'nun adı ash imiş. kardeşi miydi? arkadaşı mıydı? küçükken bir kızı öldürmüş. ölüm kalım mücadelesi ama asallardan mal adamla sohbetlerinde kendi hikayesini anlattı. kurtulduktan sonra da adamı sonunda öldürdü. hiç de bir manası yoktu.

.hücreden çıkışları da saçmaydı biraz. murphy salağı yine arkadaşlarını satıyor gibiydi ama emori içinmişmiş. clarke olduğunu anlamış mıdır? oralar falan çok üstünkörü geçti. kesin bir mallık çıkacak zaten.

--- spoiler ---