12 Ağustos 2019

Agents of S.H.I.E.L.D. s06e12:

The Sign

--- spoiler ---

.son düzlükte yine saçmalayacaklar gibi görünüyor. niye durduk yere may'i öldürttüler. tabii ki ölmedi, kılıncı verdi eline, geçitten attı. muhtemelen bir tanesi içine kaçıp gelecek, vücudu düzelecek, sonra diğerlerini içinden çıkarma metodunu bulacaklar. hepsi kurtulacak. böyle bir senaryoya girdiler. saçma oldu.

.sarge dedikleri tip, coulson'un materyallerinden diyorlar ama içinde kötücül bir varlık var, adam onu kontrol edebilir mi? sevgiden kurtulmak istiyor, içine batıyormuş. bir taraftan hak verdim. diğer taraftan bir iyi bir kötü olmasını beğenmedim. bir karar versinler. önce çok kötü olarak geldi. sonra dünyaların kurtarıcısı oldu. sonra tekrar kapattılar, güvenmediler. skye falan dedi diye daisy güvendi. 

.mack ile bunun tartışmasını da yaptılar ama zaten tartışma başlayınca may'in başına bir şey geleceğini de anladık. eleman izel'i yakalamıştı ama öldüremedi. demek içindeki tip zaten izel'i seviyor. birlikte hareket edecekler. bir manası yok yani.

.deke'in olayı komikti. kimsesi olmadığından, kabul görmediğinden tüm teknolojiyi aşırıp zengin olmuş. böyle anlatıyor. son tahlilde canını hiçe sayıp, teleport edecek aleti yaptı. amacına da ulaştı. oradaki tipleri kurtardı. flint midir nedir? taş bükücü eleman da gelmiş oldu. ölü ölü kalmıyor hocam.

.monolit'leri bu elemanın yapabilmesi biraz abartı aslında ama yok olmadılar, dağıldılar dedikleri için bir mantığı oldu. monolithlerden sonra izel'in şarkısıyla geçit açması falan da biraz uzun sürdü. kimseler gelip durdurmadı.

.may ve sarge denen tip son anda geldi ve olaylar gelişti. daisy kendi güçlerini kullanıp civardaki zombi kardeşleri uzaklaştırmaya çalışıyordu. onlar da geminin için bir sürü zombi almış oldu. her tarafta bir kıyamet var işte. izle izle bitmiyor.

.bu sezon daha iyi bir sezon finali bekliyordum. coulson'dan sonra ölmedi, geri geldi muhabbetleri bayık olacak diye böyle bir dönüş yaptılar ama ne olacak bakalım. buradan itibaren yapabilirlerse çok iyi olur ama düşük bir ihtimal.

--- spoiler ---