24 Temmuz 2019

Stranger Things s03e07:

Chapter Seven: The Bite

--- spoiler ---

.rus-amerikan muhabbetleri çok baydı. ağırlıkta olarak bunu yaptılar. bin tane göndermeli, saçma sapan bir şeye dönüştü. üstelik bu kadın çocuklarını bir sezon nasıl başı boş bıraktı arkadaş? bunun cevabını da vermediler. şimdi ancak vardılar, çocukları bulamadılar. çocukların başları büyük belada, ancak o zaman yetişecekler. nerde bu ameriga ordusu?

.bir sürü saçma sapan işler oldu. hangi birini sayayım bilmiyorum. el ile kapışmaları da saçmaydı. bunların kaçmayıp evin içinde savaşması da saçmaydı. sanki ev koruyacak mı? çatıyı açıp içeri daldı işte ne oldu? el'in bacağından ısırdı. sanki içine bir parça karışmış gbii oldu. el yamulunca da bölüm bitti. sezonu el kötü tarafa geçmiş şekilde kapatırlarsa üzücü olur. orada mike devreye girip pek bir aşık velet muhabbeti çektirirler.

.daha iyisini beklerken, sezon sonu saçmalamış. başlangıçta hani bir şeyler olacak, pek eğlenceliler gibiydi ama bir şey olduğu yok. açıklama yaptıkları yok. ruslar avm altına tesis yapıyor, böyle geyiklerle gelmişler. niye kapıyı tekrar açmaya çalışıyorlar? mevzu nedir belli değil. varsa da yoksa da bir rus, terminatör edası ile adam öldürüyor. hem de hain diye rus kardeşine sıkıyor. bizim şişko rambo da aynalar arasında savaş yapıyor işte. bir iki tanesini haklayabildi. terminatörü de kandırdı ama kafaya sıkmak yerine çelik yeleğine sıktı. bunu da kusura bakmasınlar, saçma buldum. dört tane göğsüne sıkıyorsan, beşinciyi kafaya sıkarsın arkadaş.

.cep telefonu olmayan dönem açısından telsizlerle kastırıyorlar zaten ama ne olursa olsun, bir annenin veletlerini bu kadar uzun süre yalnız bırakması, haber alınamaması ve kimsenin birbirini merak etmemesi bana saçma geliyor. sonra dustin telsizle uzaktan az biraz haber gönderiyor, bizimkiler de çözüm şak diye kurtarmaya geliyorlar. tam da tüm pis ruslar, dört tane velede makineli tüfekli ile dalacaktı. bak sen şu işe. amerikan kahramanı el geldi, kurtardı onları.

.kafası güzel olan ergenlerin olayları da çok abarttılar. bay saç, kızı pek beğenmiş. pek zekiymiş falan filan anlatıyor ama kız lezbiyen çıkıyor. bu dizide gay az dediydik, onu da tamamlıyorlar. zaten devamlı gülüp durmaları ve muhabbetleri çok geldi bana. diğer karakterler de benzer şekilde oldu. 

--- spoiler ---