6 Temmuz 2019

legion s03e02:

Chapter 21

--- spoiler ---

.bu sezon daha iyi olacak gibi. david'in kafa fena gitmiş. ben iyi adamım falan diyor ama kötü adam işleri yapıyor. bir kere insanların kafalarına giriyor, istediği şeyleri şeyleri yaptırıyor. böyle iyi adamlık mı olur? faruk niye bu kadar uslu peki? onu anlamıyoruz.

.lenny ablasının bedenine girdiydi galiba, onu bu şekilde etrafında tutması da bir garip. karı hala psikopat, sırf beğenildi diye karakteri tutmuş gibi oluyorlar. hepsinin kendi tercihleri var ama david tanrıları gibi aralarında takılıyor.

.baskında yakaladıkları tip ile muhabbetleri komikti. sonra elemanı uçaktan atıp eve gitmesini umdular, yolda bu salağı yakalayınca niye böyle oldu dedik. zaten david planı yapmış. şu bilim insanı tipe ihtiyacı vardı. onun için bir olay gerçekleştirmiş. güzel de oldu ama kızla ayrı kalamıyorlardı ne olacak peki şimdi?

.david yargılanmıştı da bir şeyler olmuştu. onun muhabbetini yaptılar biraz. sonra david kafasına girip istediğini yaptırdı. dünyayı kurtaracak zannediyor garibim. hepsi iyi güzel ama zaman yolcusu kızcağız niye david'e yardım ediyor?

.açtığı kapıdan bir tek kendi geçebiliyor. güçlerini artırırlarsa diğerlerini de geçirir diyor. david o kadar güçlü ama bunu beceremiyor demek. o yüzden diğer işlere giriştiler. yani yine iyi güzel ama kız niye kendini bu kadar tehlikeye attı peki? başlarda ailesi falan var gibiydi. unuttular onları.

.syd salağı ile sohbet çok can sıkıcıydı. karı beni kullandın diyor, tecavüz ettin diyor ki haklı. eleman özür diliyor ama fark etmez diyor. mevzu buralarda tıkanıyor. kız oğlanı aşmış gitmiş. bu durumu fark edince maviler kırmızıya dönüyor. ne anlama geliyor bilmiyoruz ama komün çıldırıyor. 

.faruk david ile konuşarak mevzuyu halledemeyiz diyor. syd'e yalan söylemeyi öğretip ona saldırtacak, zaten iki kez öldürmüş. üçüncüsünden de çekinmez herhalde. dünyayı kurtarmaktan bahsediyor ama kişisel mesele var gibi yapıyor. o da pek iç açıcı bir durum değil.

.şarkılar yine kıvamında girdi. bir taraftan david ile dansları komik oldu. zaten genel görüntüler, muhabbetler hepsi harika durumda. bu sezon kesenin ağzını açmışlar gibi.

--- spoiler ---