12 Temmuz 2019

fear the walking dead s05e02:

The Hurt That Will Happen

--- spoiler ---

.adamların canı sıkılmış, şimdi radyoaktif atıklı zombi getirdiler. nükleer tesis varmış da içinde insanlar zombiye dönmüş de bir tane yetkili bu konuda kendisini sorumlu hissediyormuş da, mevzular bunlar oldu. kameralı karıyı kaçırmışlardı, onu bulalım derken bu karıyı buldular. madem öyle sana yardım edelim muhabbetine geldiler. kadın zaten yemiş radyasyonu ölecekmiş. tek amacı radyoaktif zombileri temizlemekmiş.

.bu zombi arkadaşları öldürsen bile, üzerine bulaşıyormuş. bir yerden sonra da ölüyormuşsun. bunun acı örneğini de salak veletler yaşamış. ilk bölümdeki veletler, radyoaktif atıklı zombileri toparlamış yakmış. her taraflarına radyasyon bulaşmış. ölmüşler gitmişler. onlar da kirlenmiş olunca bu böyle gider. hatta normal zombilere de karışabilir. bunlar hayvan falan da yiyor, onlara da bulaşır. suya düşer suya bulaşır. bunu nasıl engellemeyi düşünüyor ki? hem olay yaratıyorlar hem de toparlanması mümkün değil.

.şu işkenceci meksikalı abimize geldi olay. gay zenci salağı ondan uçak istemeye gitti. eleman ilkin inanmadı, sonra telsizle ulaştılar, inandı verecek gibi oldu ama vermedi. sonra da silahla havaya ateş ediyor. sanki zombiler gelsin falan diye, ne kadar saçma arkadaş. adam kendince haklı olabilir ama ne alaka ters köşe? 

.diğer tarafta uçak düşüşünde yamulmuş karı telsizin başındaydı. anten düşmüş diye dışarı çıktı. zombilere ateş etmeye çalışıyor. o da ayrı bir mallık. ne diyeceğimi bilemiyorum. neyse ki o kadar tedavi ettikten sonra kimsenin başına bir şey gelmedi.

.alicia'nın durumu zaten dizinin geldiği noktayı gösteriyor. silahı vermemek için radyoaktif atıklı zombi ile geberip gidecekti. ağır saçma gergin işler oldu. bu dizi daha kötüsünü yapabilmeye çalışıyor. daha ikinci bölümmüş, buna üzüldüm. bıraksan bir dert, bırakmasan bir dert.

--- spoiler ---