18 Temmuz 2019

Agents of S.H.I.E.L.D. s06e09:

Collision Course (Part II)

--- spoiler ---

.çok iyi bölümler yapıyorlar artık. bu sezon bölüm sayısı da az gibi. boşa bölüm geçmiyor resmen. şimdi esas kötüyü öldürmüş gibi gösterdiler ama bir anda karı ortadan kayboldu. sonra da ilk yanına giden eleman uykuya daldı. muhtemelen ondan da may'e geçti, o da coulson'ı öldürdü gibi gösterdiler. tabii yine öldürdülerse bilemiyorum.

.adam ölü kalmadığı için erken konuşmuş olabiliriz. o andan itibaren geri de getirebilirler. bu izel ile aralarındaki meseleyi detaylandırsalar iyidi. bu coulson'ın da hatıralar gitmiş. aklı ile oynanmış. ailesini öldürmüş diyor ama hatıra olmadan nasıl biliyor orası da meçhul. tartışmalarından duyduk biraz işte. gezegeni yok eden de coulson imiş. en azından o saldırdığı için böyle olmuş diyor. belki bu yaratığı yok etmek için gezegeni de yok etmiş olabilir. eleman normal coulson'ın tersi gibi. öyle yapalım demişler. kendi ekibinden kızı bırakmıştı, sakallı olanı öldürdü. iri olan da onu terk etti. bu kadar zaman birlikte savaş, terra'ya gelince olaylar bu hale gelsin. o da iyi yani.

.yoyo ile mack tekrardan bir araya geldi. onların geyiği de hiç çekilmiyor. işler yine terse dönünce ayrılacaklar mı peki? hep birlikte uzay gemisi bastılar. o olay da çok hızlı geçti. uaydaki görüntüler çok yapay kalmış. adamların bütçeleri yetmemiş resmen.

.fitz ile buluşma anları hep tatlıydı. ilkin mack çocuk gibi sarıldı. iri bir insan olunca yapacak bir şeyi yok. sonra daisy ile karşılaştılar. deke karın ağrısı atladı hemen, bobo meselesi ve komiklikler havalarda uçuştu.

.zor durumlar hep daisy'nin gücü ile çözüldü. zaten ilkin bu karının gücü süperdi, dünyaları yok ederdi falan yapıyorlardı. sonra aduket atmaya döndü. neyse ki biraz olsun hatırladılar. önce bombayı havada tuttu. sonra yaratıkları atomlarına ayırdı. günü kendisi kurtardı. zaten kamyon da yapıya çarpınca bir şey olmadı. yapıları yok edince tekrar kuşlara dönüyorlarmış.

.deke ile kelebek karısı da komik oldu. karıyı en son kapatmak zorunda kaldılar. deke ona geniş ekran tv hediye etti. kendisi çok zengin ya, kale falan alabilir durumda.

.ekibe katılan yenileri bilmiyoruz, hepsi figüran gibi, çoğu ölünce böyle oluyor. iri kardeşimiz de bu bölüm kendisini feda etti ama sadece gemiyi ve içindekileri yok etmiş oldu. fazlası olmadı. bu çok belli. sezon sonu olsa neyse de sezon ortası yemiyoruz artık bunları.

--- spoiler ---