4 Haziran 2019

the protector s02e07:

Episode #2.7

--- spoiler ---

.adamlar anlamsızlıkta zirveye oynamış. dizinin nereye gideceğini kendileri de bilmiyor. ilkin çekirge ile dünyayı yok etmeye çalıştılar, şimdi bir sıvı geldi. mavili bir sıvı, hastalık mı yayacaklar? bunlar niye dünyayı yok etmeye çalışıyor? görevleri nedir? bunu hala anlatmadılar. anlattılarsa da ben kaçırdım ama ne olursa olsun, dünyayı yok etmeliyiz muhabbetleri çok eğreti duruyor.

.faysal nasıl şirketi kaybetti? onu anlayamıyoruz ama hakan ile birlikte çalışmaya başladı. bir tek eczaneye girip uyan demesi komikti. belki uyan dememiş olabilir, adamlar güya türkçe konuşuyor. valla zor anlıyoruz.

.hakan'ın bunalımlarda takılması. gömleği falan yakmak için attırması. muhafızlıktan istifa etmesi sonra şak diye dönmesi, hepsi inanılmaz saçmaydı.

.sonra takip ediyorlar. en uyuz ölümsüzü öldürecek, hançeri sokuyor ama işe yaramıyor. bu da neymiş? muhafız soyundan biri ölümsüze karşı boş olmazsa, aletlerin gücü zayıflarmış. şaka mı lan bu? bir kere kim olduğunu bilmyior, ikincisi muhafız soyu dediğil, levent gibi tip de olabilir. ne olacak şimdi?

.zaten elemanın rüya ile aşk yaşama olayı, tam bir magazin aşkı, aşk  yaşamalı. bardan karı kaldırmalı, aşırı yapay duran bir sürü saçmalık.

.say say bitmiyor da sıkıldım iyice. hakanın kafes ile yakalanma olayı tam bir komediydi. elemanı salak gibi kandırdı. hadi diyelim kandırdı. bu sefer de kafesin demirlerini işini bilmeyen ustaya yaptırmışlar herhalde. söktü attı. kafesin demiri sökülebilir olur mu abi? nasıl iş yaptınız siz böyle. türk ustalarına eleştiri varsa haklıdır ama böyle olmaz ki? mallar!

.bir öyle bir böyle işte. zeynep desen hakan'a arada bakışlar. nasıl olsa leyla öldü gibilerinden hissettirmeler. aralarında bir çekim de tüy dikmek oluyor. aşırı gereksiz bir diziymiş bu, hangi kafaya başladıysak, şimdi baya bir hayret ediyorum. sezon bitsin tamamdır.

--- spoiler ---