4 Haziran 2019

neoui moksoriga deulryeo s01e13:

The Words in My Heart I Couldn't Bear to Say

--- spoiler ---

.hapisteki adamın kayıp kızı muhabbetinden beri savcının onun kızı olduğunu anlamıştık, yeni ortaya çıktı. sürpriz olmadı. 

.suha'nın hafızasının düzelmesi, akıl okuması meselesi de fazla uzamadı. karıya da söylemek zorunda kaldı. neden yalan söylesin diyor mesela, ulan sen hafızası geri gelince herkes yoluna demedin mi? eleman ağzının içine düşecek, sen hesapla artık.

.katilimiz şehre teşrif etti ama evi ankesörlü telefondan araması biraz salakçaydı. bu kadar akıllı adamdan beklenmeyen bir hareket, belki sadece avukatla görüşmek için bunu ayarlamıştır. 

.elemanın evini bilmiyor olması da saçma. apartmanın güvenliği olması işe yarayabilir ama sanki katil isteyince o apartmana da giremeyecek. şimdiye kadar karının evinde takılmışlardı şimdi oğlanın evinde takılıyorlar. bu tip her daim zengin galiba.

.bölüm sonu erkek avukat arkadaşın kalaslı katile arkadan dalarak dayak yemesi ile bitti. eleman senle konuşmak istiyorum diyerek bitirdi ki onda da suha'nın babasını söyleyecek. suha babasının olayını tam bilmiyor. muhtemelen görevini tam yapamadı ya da yalan söyledi diye bir karının ölümüne sebep olmuştur. bunun suçluluğunu çekiyor. bu da biraz gereksiz ama ne olursa olsun katilin, bu suçla alakalı olmayan tipleri öldürmesini haklı kılmıyor. böyle intikam olmaz yani.

.yaşlı avukat abimiz pek ağladı ama sadece eli bulunan bir davada nasıl adama 26 yıl hapis yatırttı? avukatlığına yansın. jurili duruşma yeni aklına gelmiş. karıdan bunun için yardım istiyor da o da pek olmadı. tamam komikler ama bu kadar mı düşünebildin sen?

.geçmişte yaşanmış evlatlık hadisesi ortaya çıkacak. olaylar bu yönde ilerliyor. suha zaten aklını okuyup mevzuyu avukat karıya söyledi. adamın kariyerinde önemli bir davaymış. kadın adamın borçlarından hem kendini hem de kızını kurtarmak için süper seri katil fikri ile gelmiş. sol elini kesmiş, öldürdü muamelesi yapıp hapse atmışlar. müebbet hapsini yerken beyin tümörü çıkartmış. infazı ertelenip de hastaneye düşünce karısını görmesi biraz zor bir hadiseydi ama karı buna gerçekleri açıklayınca, yine delirmiş. karıya cam sokmuş, kesmiş. tekrar hapse düşmüş. bunun davası ile uğraşacağız şimdi.

--- spoiler ---