4 Haziran 2019

pine gap s01e05:

Episode #1.5

--- spoiler ---

.iyi güzel, heyecan yaptık eyvallah ama bu kadar ajan arkadaş, kafeteryada bir tane çifte ajanı nasıl yakalayamadı? lezbiyen karının olma ihtimali yüksek. jasmina denen karı da olabilir ama son bölüme geldik, başladıkları yerdeyiz.

.köstebeğin kim olduğunu boş yere uzattılar. musa'nın hesaplarını incelemek için bile iki saat takla attılar. eleman da kızı kovdu. başına bir hal gelmedi gibi ama belli olmaz. uyuşturucu satışı yapıyormuş. güvenlik kameralarından fark edince kovdu. koca yürekli kodçu arkadaş, buraya kadar dayandı. adamın halleri falan gayet iyi.

.lezbiyen karı stres altında, uykuları kaçıyor. böyle bir durumdaydı. o yüzden en olası o görünüyor. diğer karı da olabilir ama onu hiç göstermediler. musa'nın durumu sorup duruyor.

.gus salağı yakınlarda değildi. zaten o olma ihtimali yok. jasmina ile araları bozuldu. üstleri buna karıya biraz yaklaş ama çok yaklaşma demişlerdi. böyle bir muhabbet işte. manipüle edildiysek diye olay çıkardı. eleman sırrını söylemişti. onun dolaylı haberi mi geldi? yoksa hala boş yere bekletiyorlar mı? onu anlayamıyoruz.

.çin ile amerikanın arası bozuldu. önce amerika insan olmayan bir bölgeyi vurdu. sonra çin köstebeğin de yardımı ile bir uçak düşürdü. musa koştura koştura dosya transferini engellemeye çalıştı. engelledi zannettik ama bir tanesini engelleyememiş. yani o kadar üst düzey ajanlar ama sadece bunların, oradan oraya koşturmasına bakıyor iş. nasıl başka bir aletle transferi engelleyemiyorlar? nasıl bu kadar tertibatı, virüsün olduğunu bile bile çalıştırabiliyorlar. orası hiç olmamış. kendi aralarında halletme meselesi de buraya kadarmış. bilgi sızıntısı yüzünden pilot öldü. başlarına kötü şeyler gelmesini ummaktayım.

.bir de zenci yöneticinin karısı meselesi var. onu da devam ettiriyorlar ama nereye gidecek mevzu belli değil. kadın çocuklarının yanında flörtleşiyor. basketbol oyunlarına katılıyor. kocası, pek mutlu ve güzel görünüyorsun diyor. kadın artık şikayet etmiyor. adam işinde gücünde, karının derdi çok başka.

--- spoiler ---