5 Haziran 2019

neoui moksoriga deulryeo s01e14:

Having to Be Silent in Memory

--- spoiler ---

.yine salak salak işlere geçtiler. bölümü de yarım bıraktılar. çat diye savcıya gidip senin baban şudur dedi. kadın tabii ki inanmayacak ama dna testi yapması için ikna etmesi gerekiyor. muhabbetler ona döner de nereye kadar artık.

.katili komple unuttular. adamın eli armut mu topluyor? niye saldırmıyor? suha'nın babası ne halt etmiş o belli değil. erkek avukat da mevzuyu öğrendi ama karıya söylemedi, suha'ya da söyleme dedi. sanki söylese ne olacak abi? babası bir şey demiş, adam intikam alıyor diye seri katil oldu, normal mi yani?

.sevgili gibi takılma olaylarından da gına geldi. karının önce gözlerine bakmama muhabbetine girdiler. sonra hoşlandığını söyledi. sonra aslında birlikte olamayacaklarını söylüyor gibiydi ama eleman pek bir sevindi, öptü möptü derken karı ben ne yaptım dedi ve sevgili oldular. manasız geldi bana. zaten ikisi arasındaki aşk muhabbeti de çok bayık.

.polis yakın takipte karıyı arabayla koruyor. bu nasıl korumaysa artık. abartalım demişler. karı önce hakim babaya gitti, böyle böyle, adamdan özür dilersen ileri gitmeyeceğim dedi. yıllar önce adamın kıza yaptığının bir nevi intikamı da alınmış oldu. adamlar sinsi intikamlara da böyle geçmiş oldular.

.kabul etmeyince de savcı kızıyla konuşmaya gitti. en önemli yeri orasıydı ama sonucu göremedik. bölümü böyle kesip, sonraki bölümü on dakika geriden başlatıp iş yapıyorlar sanki.

.koskoca bölümde fazla bir olay olmadı. suha kendi içinde hesaplaşmada kaldı. milletin kafasını okuyup yalanların iyi olduğuna hükmetmeye girişti ama pek beceremedi. görmezden gelmeyi seçti, gereksizdi bu kısımlar da...

.erkek avukat elemanı önce iş buldu. sonra yeni hızlı kamu avukatı istifa edince tekrar kamu avukatı oldu. bu usul de çok saçma ilerledi. zaten koskoca avukatsın ama yaptığın harcamaların geri alınmadığını nasıl bilmiyorsun sen? faturaları getirdi de işletemedi de istifa etti. komik mi yani?

--- spoiler ---