17 Haziran 2019

neoui moksoriga deulryeo s01e17:

Without Your Eyes, I Can't Even See in Front of Myself

--- spoiler ---

.ciddi anlamda malca devam ediyorlar. dizi bitecek neyse ki bir bölüm kaldı ama çok zorladılar insanı. bir kere nedir yani? ilk suha telefonu açıyor, karının sesini duyayım diyor ama karı aynı şeyi sormuyor. bunu da açıklamak için elli tane laf ediyorlar. yok çok sevinceymiş, yok şu yok bu. suha sevmiyor mu arkadaş? o nasıl saçma bir muhabbet. aklım almadı.

.geçen bölümde olmuş olayları bu bölüm yarısına kadar tekrar ettik. kalan kısmı da sonraki bölüm tekrar eder. adamların olayı bu. çok malca yani. kore tarzı olmuş, nerdeyse bu diziyle başlamış bile olabilir.

.kadını neden öldürmedi? gayet de öldürebilirdi. onun hayatını mahvetmeye ant içmişti. suha'yı katil yapmak daha mı önemliydi yani? hadi diyelim çok önemli. bu durumda da uzaktan kumandaki bir mekanizma yapsa, suha öldürmediği zaman öldürse süper olmaz mıydı?

.eğer beni öldürseydin, sevdiğin kadını kurtaracaktın derdi. hem kadın ölürdü, hem de suha bu pişmanlıkla adamı öldürürdü. harika olurdu. olabilecekken inanılmaz saçmaladılar. bir de intihar etmeye kalktı. suha'yı da yanında götürdü. salak niye kurtarıyorsun ki? neyse ki polis kardeşler çok çalışmış, aşağı yatak açmış da kurtardı hepsini. adamın davası görülecek, suha'nın eski olaylar ortaya çıkacak. bunlarla uğraştıracaklar herhalde. bitsin gitsin artık çok saçma oldu.

.adamın geçmiş hikayesi de çok saçmaymış. bir olay çıkar da severiz zannettiydim. bütün sezonun olayı buydu. inanılmaz bir intikam hikayesi yazacakları yere saçmalamışlar. neymiş efendim iki kadın da kalp bekleme sırasındaymış. suha'nın babası karısı için kalbi almış, bunun karısı ölmüş ve buymuş. onu da haberlerle falan yapmış. nasıl yaptığını da anlamıyoruz. böyle bir şey olabilir mi? o da pek mümkün değildir ya neyse işte. suha'nın annesi de bir ay sonra ölmüş. bu sefer de kalp boşa gitti diye de üzülmüş. lan kalp uyum sağlamayacakmış belki. niye böyle düşünmemiş. her neyse baştan sona saçmaydı.

.adam kimseyi getirmediğine nasıl emin olabildi? arkasından bir sürü ekip geldi. hiç hazırlıklı değilmiş. bu kadar katil arkadaş, hayatı bu olmuş arkdaş, iple ingiliz anahtarı ile iş yapmaya kalktı. sadece karının mallığına bir olay tasarlamış oldu. hayretle, zahmetle izledik.

--- spoiler ---