18 Mayıs 2019

wayne s01e10:

Chapter Ten: Buckle The Fuck Up

--- spoiler ---

.yav iyi güzel de aşırı kanlı, aşırı kemikli oldu. mutlu sonla bitirmeyelim diyerek önce mutlu sonu gösterip, şak diye bozmak nedir? arabayı ve kızı aldı gidiyor, şak diye babası geldi buna çarptı. nasıl takip ettin lan? adamın iki saniye nerde olduğu belli değil. dişlek elemanla ölümüne dövüşüp araba ile yol aldılar. böyel bir sona geçtiler. pek olmadı bence. ha tam mutlu olsalar da olmayacaktı ama böyle de olmadı.

.köpek doğurtma sahnesi de çok mide kaldırıcıydı. pek göstermediler ama bir tane yavru zarından kurtulamamış diye müdür abimiz ısırıp açtı. neden ısırdı onu anlamadım. anne köpeğin bunu otomatik yapması gerekmiyor muydu? neyse ki kimse ölmedi. ona sevindik.

.müdür ve zenci oğlanın wayne bulma macerası da kadük kalmış oldu. hep birlikte yola çıktılar. wayne'i bulup yardım etme yerine del'i getirmiş oldular ama sonra köpek doğrutma olayında ölümüne dövüş yaşanıyordu. pek olmadı yani.

.polis abimiz de yetişemedi. wayne'e iki saat konuştu ama dişlek eleman vahşi hayvanları salıp polis merkezini boşaltınca bir durumu o anladı. bu salağın da böyle bir planla gelmesi gayet iyidi.

.dövüş esnasında del yetişip kurtardığı zaman bu elemanı niye tam bayıltmadılar arkadaş diye insan söyleniyor. bu hep yapılıyor ama yine de biraz uyuz edici. eleman da çok dayanıklıymış, bir türlü yıkılmadı arkadaş.

.araba umrumda değil dedi. onun sebebini de anlayamadık. tam bir macera filmi olmadı. drama boğup, wayne her şeyleri bırakacaktı ama del gelip kurtarıp ilanı aşk ettikten hemen sonra paketlendi, kendisi de hapse düştü ve film orada bitti. hapse girerken ağzını falan kontrol etmiyorlar sanki, ağzından da kolye çıkardı. hayırlısıyla sonraki sezon baş göz ederiz.

--- spoiler ---