18 Mayıs 2019

the protector s02e02:

Episode #2.2

--- spoiler ---

.bir diziyi nasıl batırırız resmi çekmişler. bunların dialogları hep sıkıntılıydı ama şimdi yeni karakterlerin de yapaylığı eklenince hiç çekilmiyor. türkçeden türkçeye anlayamıyoruz, anlaşılacak bir şey de yok. kalıp cümleler edilmiş. otomatik yazılmış gibi. içerik yok, duygu yok, bol bol klişe eklemişler, yazık etmişler.

.hala leyla'nın durumunu açıklamıyorlar. bu kadar insan ölümsüzün kanı ile hayata dönen insanın kukla olduğunu nasıl bilemiyor? yan etkisi falan vardır diye nasıl araştırmıyorlar. leyla'dan şüphelenmeli oyun oynuyorlar ama çok manasız.

.en son zeynep durumu gördü, hakan yakalandı ve bölüm orada bitti. bu ne ki şimdi? çok mu şaşırttılar yani. hem ölümsüzler muhafızla savaşacak geyiği yanında bir de çekirge çıkardılar. vakti zamanında dünyayı kırıp geçirmiş.

.diğer ölümsüzler dünyayı yok edeceklermiş. sebep ne abi? faysal içlerinden birini ümüğünü sıkaraktan öldürüyor. bu nasıl işse artık. sonra diğerleri lafını dinlemiyor. peki durum nedir? 

.her neyse fazla söze gerek yok. komple çöp dizi olmuş. yemek yerken arkada izlenecek bir şey kalmadı, orada izler bitiririz ama pek bir umudum kalmadı. buradan toparlayamazlar. zaten ilk sezon sonu da böyle olacağı belliydi. nasıl pohpohlandıysa, en çok izlenenler arasına da giriyor yani.

--- spoiler ---