18 Mayıs 2019

wayne s01e09:

Chapter Nine: Thought We Was Friends

--- spoiler ---

.sezon bitti bitecek, sonunda bir iyi bölüm izledik. kendi çapında komik ve heyecanlıydı. bizim nonoş polis, hakkaten nonoşmuş. tayland'da hapishanelere düşmüş, üstü başı dövme içinde kalmış. biraz da dövüş sanatları öğrenmiş. kendi başına dövmedi ama yine de güzel oldu, gülümsetti.

.salak wayne anasının kuzusu olduydu. adam çocuk gidecek dediği an, anası çocuğu kovdu. öncesinde anası için mum rafları yapıyordu. hepsini kırdı döktü. derken evden çıktı, arabaya atladı. anahtar falan var dedik ama arka tekerler havadaymış. niye onları indirmedi ki? şak diye salak oğlan ve babası yakaladı.

.ağzını burnunu yakacaklardı, değişik işkenceler yapacaklardı. bizim polisler geldi. zenci şişko bir yumrukta yıkıldı. diğeri halleti. wayne'i tutukladı. bakalım sezon sonu tutuklanması pek de keyifli olmaz.

.müdür ve zenci oğlan da del ile karşılaştı. salak kız halk havuzunda geceleyip, otobüsle evine dönecekti ama bileti yanmış mı ne olmuş. öyle bir şeyler işte. bilet parası dilenirken müdür gördü. bir şeyler yerken de sezon başlangıcındaki olayların hepsi del için olmuş. onu öğrendik.

.zenci oğlan için dövdüğü adamın videosunda del'in anası varmış. kan bağışları ortamında wayne de varmış. pek gülmüş. olaylar hep ikisine gelmiş düğümlenmiş. kızın aklı başına geldi, wayne'e geri döndü ama pek de bir manası kalmadı.

--- spoiler ---