15 Mayıs 2019

wayne s01e08:

Chapter Eight: Musta Burned Like Hell

--- spoiler ---

.pek de eğlenceli değil. eğlenceli de gitmiyor. arabayı şak diye buldular. onu gözümüze soktular ama arabayı kolay kolay alamayacaklarmış. adam zaten araba benim diyor, naziresini yapıyor. evladı desen tipine limon sıkılacak bir tip, ona vermiş arabayı öyle eğlendiriyor veledi.

.bir de annesi çıktı. biyolojik annesi, 11 sene önce bırakmış gitmiş. şimdi hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor. fotoğrafını bile buzdolabı üzerine astı. şort giymem diyen tipe şort aldırdı. haliyle kızcağız bu olaya pek içerledi.

.seni bir kere bıraktı, yine bırakır diyor. o da sen de beni bir kere bıraktın diyor. arasında alaka aslında yok ama veletler işte ne beklersin bu ergenlerden. kız evden kaçıyor, wayne sonradan fark ediyor ve bölüm oralarda bitiyor.

.wayne'in şak diye araba için bira patlatmalı kavgası bir taraftan komikti. öncesinde kahve püskürttü ama onun için kavga etmedi. bir de arabanın ilk hali de böyle değildir herhalde. adamların yeniden yaptığı bir sürü şey bir yerden sonra arabanın kendi parasını geçmiş gibi görünüyor. o yüzden bu iş sakat. boş yere uğraştıracaklar bizleri. neyse ki iki bölüm kaldı.

.zenci oğlan ve müdür muhabbeti bir taraftan komik ama diğer taraftan onlar da sıkıntılı. adam çok acıktı, yiyecek yer bulamadılar. striptiz kulübüne girdiler, orada zenci oğlan birinin ismini vererek bir sürü yaramazlık yapmış. muhabbetleri komik işte.

--- spoiler ---