30 Mayıs 2019

the protector s02e07:

Episode #2.7

--- spoiler ---

.izlerken baya güldürüyorlar artık. koskoca faysal elemanını ergen aşık moduna geçirdiler. adam şirketinasıl kaybetti abi? yani gram açıklama yok. karısının üzerine olabilir ama hiç mi kendi hissesi yoktu? nasıl sağlama almadı kendini. hadi diyelim bir alavere yaptılar, niye savaşmıyor. karıyı çok seviyordu, her şeyi onun için yaptı. karı ölümden uyanınca şak diye bunu sattı. bunun altından kalkamıyor, bin yaşında adam!

.sonra zeynep ile konuşuyorlar. konuşma tonlamaları zaten insanı güldürüyor. diğerlerinin mevzularını söylüyor, hakan'ı kurtarması için resmen yolluyor. zeynep de koşa koşa hakan'a gidiyor. o sırada leyla'nın kafa gitmiş. hakan'a saldırıyor. araya girip leyla'yı öldürüyor. ne lan bu?

.iki saniyede karıyı öldürmeye niye karar verdi. kurtar beni dedi eyvallah ama inanılmaz saçmaydı. zaten birinin zihin kontrolünden diğerine geçmesi de çok saçmaydı. ne alaka şimdi? ne ara rüya salağının kontrolüne geçti. şaşırtmaca için bunu kaktırmışlar. devamlı kontrol değiştirmek için karıyı mala bağlatmışlar, şimdi kimin kontrolünde olduğunu bilmeden güzel gün yaşatıp, son bir kez seviştirip öldürdüler. baya saçmaydı.

.öldürmeyecek olsalar elli takla atarlar, öleceği de zeynep'in mekana girişinden belliydi. hatta nasıl öleceği bile belliydi. hakan salağı gömleği çıkarmış mıydı? onu takip edemiyoruz ama gömlekle kafayı taşa vurabiliyorsa o da komik. çıkarmıyorsa o da ayrı bir mallık. bunca zamandır niye çıkardın peki diye sormak lazım. şu kadar zaman giyebilirim, yoksa sıkıyor tarzında bir geyik çevirmişlerdi.

.koskoca bölüm olan biten bu işte. aptal saptal işler. bir tane yazlık, denize nazır. hakan ahtapot mu avlamış ne yapmış? bir an iyi oldular derken karıyı öldürüyorlar. bir manası da yok. geyik olsun diye yapmışlar herhalde. hikayeyi bu kadar nasıl yüzeyselleştirebildiler, hala akıl sır erdiremiyorum.

--- spoiler ---