24 Mayıs 2019

the protector s02e04:

Episode #2.4

--- spoiler ---

.adamlar üst düzey sıçıyor, nasıl bu kadar sıçabiliyorlar artık anlayamıyorum. ulan o son sahneler neydi öyle? o kadar sıçtılar ki ne olduğunu anlamadım bile.

.hakan'ın abisi diye gelen tip, gerçek abisi herhalde, faysal ile sıkıntısı da var. bu durumda neden hakan'a kazık attı? gömleği almak için mi? "çürük olan" muhabbeti de zaten ingilizceden çeviri gibi. kendisi öyleymiş, bunları yarı yolda bırakmış. iyi güzel de niye kızı öldürdün lan?

.gömlek olmadan bir şey yapamayız diyorlar, ölümsüzler istanbulu ve dünyayı ok edip evlerine gidecek! bu da nasıl bir hikayeyse artık, uzaylı falan herhalde bu itler. neyse esas sorun, bu abi karakteri faysal ile bir sıkıntısı varsa neden hakan'a kazık atar? gömlek eline geçse ne olur geçmese ne olur? hem bu muhafızlık tek kişide olmuyor mu? hepsi gömleği içine alabiliyor mu? mevzu neydi orada ben anlayamadım. kalan bölümlerde anlatırlar diye umuyorum.

.devamlı bir bağırış, sinir krizi ile geçiyor bölümler. bu bölümde aşırı abarttılar, üzerine karı tribini de eklediler. zeynep denen salak, diğerleri ailen ben değilim de mi diyor. biri leyla denen karı, aynı zamanda tanışmış bile olsalar sevgilisi, diğeri de abisi yani. muhabbete gel.

.diğer sadık olan tipleri ve özellikle şu yaşlı karı ve silah sahnesi de insanın tüylerini diken diken ediyordu. hepsi malca görünüyor de abi o karıyı çok aradınız mı? niye böyle yaptınız? bu kadar kötü değildiniz lan siz.

.bu sezondan sonra izlemem gari diyorum. esasında başka bölüm de izlemeye gerek yok ama bari sezon bitsin, hem yemek yerken arkaya izlenecek bir şey de yok. gider öyle şimdilik. merak ettirecek bir şeyleri kalmadı.

.leyla olayı aşırı saçma, tek kişi ile koruyorlarmış. güya güvenli evmiş. şak diye buldular, başındaki elemanı da tavuk gibi iki saniyede öldürdüler. o ölümsüz karısı da aşırı itici bir tip.

.sonuç olarak plansız buluşma gerçekleşti, salak sadık olanlar güya silahlanmış mekanda bekliyordu ama mermi işlemeyen adamlara mermi atıyorlar. bomba gibi bir şey atsalarmış, en azından uçururlardı. ilk hakanla buluşacakmış, hançer nerede belli değil. sonra kız getirsin diyor, gömlek elden gittiğini görünce kız gömleğe yapışıyor. o arada bıçak giriveriyor. ne diye dikine dikine gömleği çekiştirdiyseler artık. salak kız da ölüyor, hakan vurulup deliriyor. böyle dünyanın en kötü dizi bölümü de bitiyor.

--- spoiler ---