20 Mayıs 2019

the protector s02e03:

Episode #2.3

--- spoiler ---

.çok ayıp ediyorlar, bu nasıl dizi lan? ingilizce düblaj, türkçe altyazı yapınca daha mantıklı oluyor. tabii bir yere kadar, onun düblajını da kendileri mi yapmış ne yapmış? o da bir acayip. nerden baksan olmuyor.

.bir de güya şaşırtıyorlar. akıl hastanesinde yeni gelen sakallı tip, kardeşiymiş. hani ölmüştü bunun kardeşi? muhafız kardeşler mi olacaklar? tek kişiye mi geçiyor bu olay? zaten gömlek falan yalan oldu. hançer desen şaka gibi.

.hançer mançer olmadan ölümsüzlerin peşine düşüyor. bir metroya dalarız, bir stadyuma gireriz demişler. çekimler kötü değil ama akış çok kötü. imkansız saçma sapan işler oluyor. zaten çekirge olayını da sevmedim.

.olaylar kızışınca leyla hançeri bana ver diyor. muhabbete gel. ulan seni faysal kontrol ediyor, bunu bile bile nasıl istersin? dalga mı geçersin? neyse ki metroda faysal'ın sinyalleri de çekmiyor herhalde, bir şey olmuyor. sonra çekirge atınca da araya kaynıyor.

.bu mal ölümsüzler niye insanları öldürmek istiyor, orasını anlattılarsa hatırlamıyorum ama hayatımda gördüğüm en kötü, en olmamış kötü karakterler. bir tanesini daha öldürdüler. yavaş yavaş ölümsüzler azalıyor.

.faysal salağı da hakan ile birlikte takılalım diyor. elemanı o ara çıkan karmaşada kaçırıyorlar. sonra karısını arayıp, sokarım insanlığa tarzında bir laf ediyor (çoğu dediği yeminle anlaşılmıyor abi) ve tekrardan düşman oluyorlar.

.zaten olaylar en başında mantıksız, salsana çekirgeyi birer ikişer, bomba mı lan bu? niye stadyum dolusu insana salıyorsun? insandan insana bulaşıcı mı mesela? eğer değilse yine saçma, eğer çekirge ısırmasıyla olacaksa stadyumda çekirgeleri öldürmeleri daha kolay. ne bileyim kötü plan, şak diye uygulamaya geçtiler. ondan daha kötü şekilde günü kurtardılar.

.zaten hakan'ın akıl hastanesindeki durumları akla ziyandı. ne diye deli gibi bağırıyorsun? her şeyleri niye anlatıyorsun. sana kim inanır? niye böyle yapıyorsun hakan kardeş. kafaları fazla çekmiş gibi duruyor. tuvaletten kaçma ama yakalanma sahnesinden zeynep salağının diğerleri ile tartışıp çürük ilan edilmesine kadar her olay malcaydı. özenle yapmışlar sağolsunlar.

--- spoiler ---