29 Mayıs 2019

pine gap s01e02:

Episode #1.2

--- spoiler ---

.biraz daha heyecanlandı ama öyle aşırı bir olay olmuyor. köstebek ihtimali olan arkadaşlar, a takımı dedikleri tiplerin içinden, yani bizim esas kadronun hepsi ihtimal dahilinde. en çok kız olabilir diyorlar. zaten diğerleri olsa o kadar şaşırtıcı olmaz ama bakalım kim çıkacak.

.musa arkadaş olursa komik olur, en ağır başlısı, işini bilen o gibi. kodları fark etti. işleyişini ve nasıl bulaştığını anladı. ona göre bir liste çıkardılar. liste içinde kendisi de olması bir komplo değil, işini yaptığını gösteriyor gibi.

.avusturalyalılar ile amerikalılar arasında gizli kapaklı savaş var. ilk bölümde fark ettirmeden düşürülen uçakta, örtbas ettikleri bir olay var. kız bunu fark etti. uçaktaki bir muhabirin attığı mesajı bulup çıkardı ama bunu unut dediler. 

.aynı anda zenci elemana amerika tarafı da durumu anlattı. bunlar yalan dolan iş yapıyor, bir tane elemanı öldürmek için füze mi atarlar? başka bir numar var dediler. eleman dedikleri de kötü bir insanmış, mafya tarzı biri. daha kolay öldürebilirler demeye getirdiler. artık kim doğru söylüyorsa ortaya çıkacak.

.olaylar sırasında malezyalılar ile çinliler arasında gerginlik arttı. çinli kardeşler büyük boyutta bir elektromanyetik bomba gönderdi. musa bu olaya pek bir heyecan yaptı. en iyi sahneleri bunlardı.

.geriye kalan bölümlerde esas oğlan ile esas kız yakınlaştı, az biraz seviştiler. işleri yüzünden ortalık karışması gerekir. bunlar kendi ajanlarını gözetleyemiyor gibi bir şey çıkardılar ortaya ama çok inandırıcı değil.

.bir de amerikalıların başındaki zencinin karısında bir problem var. canı sıkılıyor, başına bela arıyor. kocasına bir şeyler söyleyip duruyor. en son veledi hastaneye götürdü. adam tam geldiydi ama geldiğini söylemedi. o da pek işkolik bir insan evladı.

.karı daha sonra koşuda çinliler ile ilgili bir mekan girdi ki çinlinin teki de bunu takip ediyordu. nasıl bir mekansa artık herkes herkesin ensesinde.

--- spoiler ---