21 Mayıs 2019

neoui moksoriga deulryeo s01e02:

Bad Girl, Good Girl

--- spoiler ---

.pek sürükleyici devam ediyor. adamların romantik komedisi de cidden gülümsetiyor. içerik olarak biraz abartmışlar. adliyeleri biraz karikatürize etmişler ama kasten yapmışlardır. izlemesi komik sonuçta, o kadar da gerçekçilik beklemeyelim.

.bizim suha'nın soo ha ya su ha diye yazmışlar, onu da birleştirince tam bir suha oldu, sonunda aradığı karıya kavuşması gibi bir şey oldu. tabii aralarındaki yaş farkı ve romantik hikayesi biraz saçma olacak gibi. 

.onun yerine kendini tanıtmadı, sınıf arkadaşının başına bir haller geldi. kızın teki intihara teşebbüs etti. bu da tek başına odadaymış. nasıl görmemiş, onu bilemiyorum ama kız atlayınca bunun üzerine kaldı. hangi odadan atladığını falan görmüşler mi bilemiyorum. aşağıdaki arkadaşları, hepsi bu kızı suçladı.

.kamu avukatı olarak atanan kendisinin de başına aynı şey gelmişti. suçu kabul ve merhamet dilemeye geçmişlerdi. neyse ki suha araya girdi, geçmişi anlatmadı ama zihin okuyabildiğini söyledi. iki saniyede ispat da etti. deli yerine de konmadı ve duruşma başlayıp suçlamaları kabul etmeyince bölüm bitti.

.bu karının kamu avukatı olarak muhabbetleri kendi başına komik olacak. birlikte başvurdukları idealist tip ve kıdemli avukatla birlikte bir ofisteler, aralarındaki muhabbet güzel. fakir insanlara sadece fakir olduğu için iyi insanlar olarak bakmamalısın mesajı verdiler. bir anlamda fakirliği gömdüler, adamlar zengin seviyor hocam.

.idealist olan işaret dili öğrenmiş. dolandırıcı karının tekini savunurken daha annesinin hayatta olup olmadığını sorgulamamış, yakalayan polislerin erkek olup olmadığına bakmadan taciz iddiası atmış. böyle çok bariz hatalarla yerin dibine girdi. bizim avukat hanım da olaylara güldü.

.tabii savcı gelene kadar güldü. dünya küçük, olaylar komik diyorlar da, o kadar kişi arasında gözünü kör ettiğini düşündüğümüz kız savcı olmuş, bu avukat olmuş. daha ilk davasında bu karıyı kamu avukatı yapan hakimin huzurunda kozlarını paylaşacaklar. bu duruşmadan kahraman olarak ayrılması gerekiyor. yanında suha da var. artık onun yeteneklerini kullanacak gibi. enterasan olacak.

.kızın intihara kalkışması, bu elemanın karşıdan ilkin umursamaması falan biraz abartıydı. düşüncelerini duyduğu halde konuşarak intiharı engelleyemedi. son saniyede kızı çekip kurtardı. eleman karıları devamlı bir savurup duruyor. güçlü kuvvetli erkek ihtiyacı var sanırım bu korelilerin...

--- spoiler ---