5 Mayıs 2019

into the badlands s03e15:

Chapter XXXI: Requiem for the Fallen

--- spoiler ---

.hacı ile kapışma olayını pek beceremiyorlar. giden kaybediyor ama kimse güç toplayıp gidelim demiyor. kara nilüfer midir nedir? o örgütten yardım isteyelim dediler. ulan tamam ortan düşmana karşı birlik olursun ama adamları şakır şakır dövdükleri zaman ne anlamı kaldı ki? hacıya karşı nasıl duracaklar? orasını atlamış oldular.

.sakallı tipi de hemen harcadılar. sunny ve ablası geldi, birlikte dövüştü. ablası en son boynunu kırdı, sonra da üzüldü. nasıl bir psikolojideyse artık böyle yapalım demişler.

.ablası da niye hacıya gitti? dövemeyeceksin madem niye gücünü bırakıp geliyorsun arkadaş. kadını da öldürmedi. madem öyle sunny'nin gücünü aktif etsin, bunu da unuttular. hacıyı kim dövecek?

.hacı fazla güçten zehirlendi, öldü ölüyor diyorlardı. bu bölüm hiç sendelemedi. karının da gücünü almasına rağmen bir şey olmadı. daha fazla kara gözlü yarattı. böyle sıkıntısız bir hale geçti.

.cadı karı da geleceğe baktı. en son hacı boynunu kıtlatıyormuş. biraz çekindi, korktu morktu derken, yakınlaşmalarda ödü bokuna karıştı. bir taraftan komik, diğer taraftan bir tek ihanet etmeyen sen varsın falan diyor. o da saçma yani.

.m.k. salağı desen bir tek hacı yalan söylemedi diyor ama ağzı yüzü yanmış. kendin iyileştirmek için kara gözlü bekliyormuş. üstat yapıyordu diyor, sen kimsin lan it? şimdi öyle yarım ağız kaldı. 

.dul hamile, annelik ve savaşçılık üzerine endişelerde. çorak topraklardan gitmeyi düşünüyor. dünyada başka yerler de var diyor ama biz bilmiyoruz. önceki ilerlemiş medeniyet kendini yok etti diyorlar ama nasıl yok ettiler, kara gözlüler bunu yaptılar diyorlar ama nasıl yaptılar? meridyen odası laboratuvar diyorlar ama ne olduğunu açıklamıyorlar, öyle gidiyor işte. sonuç olarak dünyada yaşanabilir tek yer buralar değilmiş.

.zenci abimiz savaştan sonra çekilecekmiş. dul'a bebeğini doğurmamasını salık verdi. adam acıların çocuğu oldu. karı da ölünce iyice üzülmüş. tekrardan savaşlar devam ediyor.

.tilda desen lezbiyendi, onu unuttuyduk, kızı tekrar getirdiler. saçma sapan bir geyik döndü. gereksizdi.

.bajie komik eleman, dövüşlerine de hastayım. en iyi karakteri resmen, ölmediğine sevinç içersindeyiz. henry'nin annesiyim betimlemeleri falan iyidi. bu olaylar içersinde bir de bebek muhabbetimiz var.

--- spoiler ---