4 Nisan 2019

w - du gaeui segye s01e13:

Episode #1.13

--- spoiler ---

.ne lan bu böyle? esas karakter olmaya devam ediyor. o yetmiyor, artık çizgi roman dünyasından adam çağırabiliyor. karıyı düşünüyor. şak diye o gerçek dünyaya gidip geliyor. o sıra katili de düşünmüş, onu da kurtarmış oluyor. böyle bir tehlike olabilir mi? biraz saçma değil mi bu? 

.bölüm sonunda da kız vuruluyor. öldürmeyecekleri bariz ama yine de vuruluyor. ha kore dizisinde bazen ölüyorlar efendim diyorsan, o da mümkün ama ölse ne olur ki? saçma öldürdüler bir kere. katil kızı aldı gitti, savcıya haber verdi. adamları sopalarla bu salağı öldürmeye geldi. kız o arada kaçmaya çalışırken sırtından vuruldu ve gelecek bölüme dedi. tam bundan biraz önce eleman da arabayla yetişmeye çalışıyordu. onun gelecek bölüme dediği zaman ile kızın zamanı da birbirini tutmadı. o da aşırı çok saçma oldu.

.hem gelecek bölüme diyerek de kurtulabilirdi. vurulmadan önce de kesilebilir. kimin nerde kestiğini kim kontrol ediyor? katil babasını nasıl kontrol ediyor? onu kaldırıp tekrar çizdiriyor, aleti tekrar kırdırıyorlar. devamlı aynı şeyler oluyor gibi.

.hem bu ceo salağı neden öldüğü evrende gezinip duruyor. madem öyle elemana not yollasın, çizdiklerinde zaten olup bitiyor. hem ana karakter hikayeden çıkınca hikaye devam ediyor, hem ana karakter olmamasına rağmen geçiş yaptırabiliyor. adamlar normal geçiş hadisesini açıklamadan bu kadar dallanıp budaklandılar ya hiç olmadı.

.katil salağı da dönüp gelip, bir polis öldürüp hocaya geldi. onun gibi davranıp kızını kandırdı sonra da olaylar gelişti. buna da önlem almaları gerekiyordu. sonuçta bir kere dünyalar arası yol yaptıydı. yine yapabilirdi.

.bir de elli saat romantikleştiler. pembe kıyafetler giyip, pembe dondurmalar bile yediler. kahve içmeye gittiklerinde profesörü ile karşılaştılar. o komik adam ama eleman da onunla dalga geçti. kızın başına bir şey geleceği zaten bu kadar romantizmden belliydi. ölürse üzülmem ama bu oğlan ağır rolleri yapamıyor. devamlı aynı ifade ile dolanıyor. arada komiklikler de yapıyorlar, bu kafayla yani.

--- spoiler ---