4 Nisan 2019

w - du gaeui segye s01e12:

Episode #1.12

--- spoiler ---

.iki dakika durmuyorlar, devamlı öpüşüyorlar. saçma bir romantizme döndü. esas oğlan yeterince acı çekmiyor, yüzünden acı zaten okunmuyor. güya her şeyi çözmüş gibi takıldı ama bir mantığını kuramadım. kendini hikayede çağırmak nedir? sonra tekrar hikayeden çıkmak nedir? görevini tamamlayınca çıkarmış. kendisine böyle bir güç atfettiler. geçen sefer her şeyin hikaye olduğunu anlayınca kafayı yemişti. şimdi nasıl bu kadar soğuk kanlı olabildi?

.bir de parelel evren muhabbeti çıkardılar. babası bu dünyanın tanrısı olamazmış. kendine hayrı yokmuş. bir taraftan ikna edici ama diğer taraftan çizim yaptığı aletin diğer evrene kapı açması biraz komik. hem evreni nasıl manipüle ediyor? bunu da hikaye ile bağlantılı şeylere yordu ama hadi tamam desek, o halde ana karakter çıkınca evren niye duruyor lan? her şeyi hikaye diye anlattılar, şimdi hikaye değil, hikaye evrende bir parça diye anlatıyorlar. çizgi roman mı değil mi? bunlar daha belli değil. sonuna geldik, iyice karıştırdılar. yine bir başka kore dizisi, çok ilginç başlayıp saçma sapan bitecek gibi görünüyor.

.bunun yanında kızla yakınlaşmalar da hiç olmuyor. eski kocası, kendinin eski kocasının farkında olduğunu anlaması ve çizgi romandan el ele tutuşup çıkışları, sonra gerçek dünyada takılmaları. kız yine seruma bağlandı. geçen bölüm yamulmadı dediydik. bir süre geçince yamuluyormuş demek. bir ay geçti diye iki gün serumla uyudu. o süre zarfında oğlan meseleyi çözdü.

.kız uyandıktan sonra durumu ona anlattı. birlikte çizgi roman dünyasına operasyonda bulundular. gitti katilin mekanın önünde çizgi romana geçti. onu güzelce yakalayıp, kızdan gerekli arabayı, yüzüğü bilmem neyi çizmesin istedi. hepsi sorunsuz halloldu ama bu kadar kolay hallolmaz.

.diğer taraftan kızın babası, katile senin esas karakter yapacağım diye söz vermiş. bu olaylar da ta ilk bölümlerde olmuş. yeni gösteriyorlar. buna karşı da bir şeyler yapmaya çalışıyorlar çünkü oğlanın eli yok olmaya başladı. böyle de sıkıntılılar ama eğlenmeleri de ihmal etmiyorlar.

.şu gözlüklü yan karakter el sıkışınca, elini koklaması biraz sapıkçaydı sanki. gay olsa bile sapıkça lan. yuh artık.

--- spoiler ---