3 Nisan 2019

w - du gaeui segye s01e11:

Episode #1.11

--- spoiler ---

.geçen sefer zaman geçince serumu dayamışlardı. bu sefer pek bir şey olmadı. kapıyı yok ettiğinde tersinden kapı gibi açılıp sonra yok olması da pek olmadı yani. daha mantıklı yapabilirlerdi.

.bu kızın hikayeye çağrılma olayını da değiştirdiler. ana karakter düşününce geliyordu. şimdi savcı bunu düşünürken şak diye arkada belirdi. polis düşününce hapse mi düşecek yani? biraz saçma değil mi kardeş?

.sonracığıma babasını odaya kapattı. yüzü niye gitti? onu açıklamadılar. ekranı kapatınca babası da ölü gibi oldu. ölmedi ama komut alamayınca kalıyor gibi bir şey yaptılar. katilin nasıl bu kadar etkili bir figür olduğunu da açıklamaları lazım. adam şeytani ruh mu katmış? 

.yardımcı çizer arkadaş, koşmuş hastaneye gitmiş, oradan salak bir elemanı almış gelmiş. kapıyı falan zorluyordu. o ara arıza çıkacak dedik ama bir şey olmadı. arıza çıktıysa da sonraki bölümde geriden gelerek anlatıyorlar.

.bir kaç saat sonrasına hikayeye vardı ama taksiye el etti, tam o sırada bir ay geçti. sonra tekrar markete günü ve oğlanı sordu. tekrar taksiye el etti, bu sefer bindi. neden ki böyle oldu bu iş?

.hem taksi parası nerden geldi? parası var mıydı artık? ne bileyim bu tarz şeylerde hiç tutarlı iş yapmıyorlar.

.elemanın yanına tıbbi malzeme ile geçiş yapmak yerine onları yanına çizdi. ne ara bu kadar çizer oldu onu da bilemiyoruz ama kendini nasıl iyileştirmesi gerektiğini de notta yollamış. yaralı arkadaş, kendi doktoru oldu. yattığı yerde iyileşti, kapısız otel odasında da pek güvenli şekilde işlerini halletti. sonra da yakalanmadan bir ay geçirdi.

.esas bombayı sona saklamışlar. elemanda bir romantiklik, ödevlerini yerine getiriyor, güzellikler yapıyor gibi görünüyordu. aranan bir karakter pazarda, markette siyah şapkası ile geziyor ve dondurma yiyorlar. mevzu böyle yani. meğer bu salak kızın hastanede geçiş yaptığı sırada çizgi romanı da gelmiş. oradaki doktor bunu bulup, güvenlikçiye vermiş. o da ceo kardeşimize getirmiş. kitabı devamlı okumuş. biraz mevzuyu anlamış ama tam anlamamış. böyle karışık bıraktılar. devamında ne olduğunu sordu. ben senin kocan mıyım dedi. orada bitti bölüm.

--- spoiler ---